zondag 30 juli 2017

Facebook in rep en roer om spotgoedkope én megadure hoogslaper

Op de site van Leen Bakker verschenen gisteravond hoogslapers voor opmerkelijke prijzen. De ene hoogslaper kostte ineens 99.999 euro, een ander type werd juist aangeboden met een korting van 92 procent.

De opmerkelijke prijs werd opgemerkt door een alerte klant die haar ontdekking deelde met andere moeders op Facebook, zegt Marleen. Ze bestelde gisteravond twee spotgoedkope hoogslapers voor haar zoontje Jari. Net als veel andere vaders en moeders wacht ze in spanning af op wat Leen Bakker doet.

De hoogslaper die ze kocht, kostte in plaats van 319 ineens nog maar 24 euro. "Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn", erkent Marleen. Ze hoorde nog niets van Leen Bakker.

"Ik hoop dat ze geleverd worden, maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet. Er zijn misschien wel duizend moeders die zo'n hoogslaper besteld hebben. De verschillende moedergroepen op Facebook waarbij ik ben aangesloten, waren in rep en roer. Het was echt gekkenhuis."

Leen Bakker kan de actie nog terugtrekken, denkt Marleen. "Dat is dus nog even spannend. Het zou fijn zijn als het lukt."

Zowel de goedkope als de dure hoogslaper is inmiddels verwijderd van de website van Leen Bakker. Het bedrijf was niet voor een reactie bereikbaar.
Zie ook het artikel op RTL Nieuws.

Bron: RTL Nieuws d.d. 30 juli 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten