woensdag 16 augustus 2017

'Resten Natalee Holloway gevonden op Aruba'

Na twaalf jaar is Natalee Holloway mogelijk terecht. Na een nieuwe tip zou haar vader woensdag menselijke resten hebben gevonden in een park op Aruba.

Of de resten zijn van zijn verdwenen dochter moet dna-onderzoek uitwijzen. De tip kwam van een man genaamd Gabriel, meldt Daily Mail. De tipgever woonde samen met de beste vriend van verdachte Joran van der Sloot. Gabriel claimt dat de Nederlander die vastzit in een Peruaanse cel GHB in het drankje van Natalee had gedaan, waarna de 18-jarige Amerikaanse stikte in haar eigen kots. Joran belde hierop zijn vader Paulus, waarna het tweetal het lichaam begroef in een park.

Bron: De Telegraaf d.d. 16-08-20172 opmerkingen:

 1. De menselijke resten die onlangs in opdracht van Natalee Holloways vader werden opgegraven in een park op Aruba zijn onderzocht. De resten lijken te zijn van een jonge vrouw met Oost-Europese afkomst. De voorouders van de Holloways zijn Oost-Europees.

  Dat meldt Daily Mail. Over twee weken moet het DNA-onderzoek zijn afgerond.

  De vader van de Amerikaanse Natalee Holloway maakte vorige week bekend dat hij met hulp van privedetective T.J. Ward mogelijk een doorbraak heeft bereikt in de zaak. Hij liet na een tip menselijke resten, die mogelijk van zijn dochter Natalee zijn, opgraven in een park op Aruba.

  Natalee verdween in mei 2005 spoorloos tijdens een vakantie met studievrienden op Aruba. Ze werd voor het laatst gezien in gezelschap van Joran van der Sloot, die momenteel in Peru een straf uitzit van 28 jaar voor de moord op Stephany Flores Ramirez (21).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.dailymail.co.uk/news/article-4817910/Natalee-Holloway-Dug-bones-young-European-woman-s.html

  BeantwoordenVerwijderen