dinsdag 18 maart 2014

En weer zijn het die kutmarokkanen die spullen willen jatten


En weer zijn het van die verrekte KUT MAROKKANEN. Hoe kan het ook anders!! Altijd maar dingen jatten. Laat ze eens met hun poten van andermans spullen afblijven. Aanpakken dat TUIG. Een prima actie van PowNed. Zo zie je maar weer. Altijd die Marokkanen die hier de boel verzieken, althans het grootste deel.

7 opmerkingen:

 1. Dit is absoluut geen uitlokking zoals sommige mensen misschien denken. Die Marokkanen moeten gewoon met hun poten van die spullen afblijven. Zo zie je maar weer hoe makkelijk ze stelen. Gelukkig was er nu een camera bij en komen ze nu met hun lelijke kop op televisie. Dat hadden ze zeker niet verwacht. Prachtig gedaan heren van PowNed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ja. de ware Marokkaan laat weer zien hoe dat volk echt is, als ze de kans hebben stelen ze je bus leeg, en als ze worden betrapt kun je de ergste ziekte worden toegewenst. Zodra ze zijn opgepakt, keihard aanpakken, en de straf laten uitzitten in een Marokkaanse cel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze moeten die gasten allemaal het land uit flikkeren, liever vandaag als morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens Anoniem. Criminele Marokkanen en ander tuig direct het land uit als ze zich niet willen aanpassen. Opgeruimd staat netjes.

   Verwijderen
 4. Stelletje mother fucker's jullie verpesten voor alle buitenlander's ik ben zelf ook een buitenlander alleen het verschil tussen jullie en mij is dat ik kei hard voor mijn centje's werk en dat iedereen respect voor mij heeft,jullie zijn stelletje smerige dieven echt ratten, in marokko wordt je in kont geneukt hier hebben jullie grote bek peace of schit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb liever een marokaan in me bus ! Dan een vieze Hollandser aan me dochter van 2 vieze smeerlappen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom ben je hier dan nog in Nederland als je al spreekt over "vieze Hollandser" (normaal Nederlands schrijven kun je blijkbaar ook nog steeds niet). Ga dan snel terug naar Marokko als je niet van Nederlanders houdt !!!! Wij Nederlanders zijn jou liever kwijt dan rijk!

   Verwijderen