zondag 6 augustus 2017

Ontvoerder dreigt Brits model online te veilen als seksslaaf

Een Poolse man is in Milaan opgepakt omdat hij een Brits model had ontvoerd. Volgens de Italiaanse politie dreigde de kidnapper de 20-jarige vrouw te verkopen op een online veiling als er geen 300.000 euro aan losgeld werd betaald.

De Pool van 30 zou het model, wier naam niet bekend is, hebben uitgenodigd voor een fotoshoot in Milaan. Toen de Britse aankwam bij de studio, werd ze door twee mannen gedrogeerd en ontvoerd. Ze werd in een tas gestopt en in de achterbak van een auto gelegd.

Vervolgens werd ze meegenomen naar een huis in een klein dorp in de buurt van Turijn. Daar werd ze vastgeketend aan een kast in de slaapkamer. Ze werd zeker zes dagen vastgehouden.

De Pool besloot de vrouw naar eigen zeggen te bevrijden toen hij erachter kwam dat ze een kind had. Hij bracht haar naar het Britse consulaat in Milaan, waar hij werd aangehouden.

Volgens de politie had de geboren Pool, die in Groot-Brittannië woont, een veiling georganiseerd waarop hij ontvoerde vrouwen aanbood als seksslaaf. Hij zou contact hebben gehad met mensen die in het verleden vrouwen hebben gekidnapt en wilde dat zij meededen aan de veiling.

De kidnapper zegt dat hij werkt voor een organisatie van mensensmokkelaars die actief is op het dark web, een afgeschermd deel van internet. Zijn handlanger is nog voortvluchtig.

Bron: NOS d.d. 05-08-2017

1 opmerking:

  1. Er worden vraagtekens gezet bij het verhaal van een ontvoerd Brits blootmodel. Chloe Ayling (20) zou als seksslaaf worden doorverkocht aan een oliesjeik. Zie ook: http://www.telegraaf.nl/tv/vndg/28867733/__Twijfels_over_ontvoering_seksslavin__.html

    BeantwoordenVerwijderen