zondag 13 augustus 2017

Freek de Jonge zet Frans vakantiehuis te koop

Cabaretier Freek de Jonge (72) en zijn vrouw Hella willen graag hun landhuis in Frankrijk, dat al ruim achttien jaar in hun bezit is, verkopen. Het prijskaartje voor de villa bedraagt een slordige 745.000 euro.

In De Telegraaf plaatste hij een speurdersadvertentie om de aandacht te vestigen op het tweede huis dat te koop staat. De tekst in de advertentie luidt: "Bonjour, wij zouden graag ons mooie landhuis in de Haute-Savoie nabij Evian-les-Bains willen overdragen aan iemand die er met net zoveel plezier gaat wonen als wij 18 jaar hebben gedaan, goed onderhouden 7.000 m2 grond, binnenzwembad, gastenverblijf, skiën op 10 min. Ideaal voor Chambres d’Hôtes. Gèneve Airport op 45 km. Interesse? Bel dan onze makelaar René 0653669609 vrgr Freek en Hella de Jonge".

De woonoppervlakte van de villa bedraagt zo'n 300 vierkante meter, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een atelier en een gastenverblijf. Ook hoort er een grote achtertuin met meerdere terrassen en een binnenzwembad bij het landhuis.

De makelaar, René Smaal, legt uit aan Privé waarom ze het huis van de hand willen doen: "Ze worden ook een dagje ouder, hoewel ze er nog altijd fris en fruitig uitzien. Het huis ligt op ongeveer een uur of tien rijden vanaf de randstad. Daarnaast is hun gezinsleven in Nederland."

Bron: De Telegraaf d.d. 13-08-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten