maandag 11 maart 2013

Seksclub gaat in vlammen op: Recordpoging Gangbang afgelast

Een groepje hitsige Zweden ziet een ultieme droom in vlammen opgaan. Tweehonderd swingers hadden zich ingeschreven voor de nationale recordpoging groepsseks maar hun seksclub brandde uit. De leden reageren alvast ontgoocheld maar, "swingers stoppen nooit, we komen terug!", luidt het in een reactie op de website van de seksclub 'Eva & Adam'.

Ze keken er nog zo naar uit om van jetje te gaan in een 30 vierkante meter groot bed maar zover komt het dus niet. "We kunnen nog steeds niet vatten wat er gebeurd is", luidt het. De politie is een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand in Norrköping. Een meisje van de seksclub voelt zich naar eigen zeggen "leeg vanbinnen". "Er zijn geen woorden om dit verlies te beschrijven. Het is zo onwezenlijk", luidt het. De club waar ze het beste van zichzelf gaf, ligt op zo'n 160 kilometer van de Zweedse hoofdstad Stockholm en telde 2.000 leden. Iedereen verlangde vurig naar het volgend weekend want dan zou de seksclub haar 15-jarig bestaan vieren en dat feestje zou niet onopgemerkt voorbijgaan. De eigenaar van de tent had alvast een nationale recordpoging gangbang op het programma gezet.

De Blå Huset in de buurt van de haven vatte gisteravond vuur en het 400 vierkante meter grote gebouw met zaken en verenigingen brandde volledig uit. "Het was een inferno, het ganse gebouw ging in vlammen op", aldus Lars-Göran Nilseryd van het politiedistrict Östergötland. De eigenaar van de seksclub weet dat er een onderzoek gestart is naar de oorzaak van de brand. Toch acht hij kwaad opzet onwaarschijnlijk. "Onze club was ondergebracht in de kelder van het gebouw. De brand brak uit op de bovenste verdieping. Het is gewoon verschrikkelijk. Alles is verdwenen, de club ging volledig in vlammen op."

Leden van de seksclub reageren intussen en zijn ontgoocheld. "Ik ga onze kelder en de leuke mensen die ik er ontmoette echt missen", schreef een lid op de website van 'Adam & Eva'. "Ik keek er echt naar uit om samen met mijn man deel te nemen aan de activiteiten van volgend weekend. We hadden nog zo'n zin in seks met andere koppels", laat een vrouw weten. Leden speculeren of de brand al dan niet aangestoken werd maar van een ding zijn ze alvast zeker. De brand betekent niet het einde van de swingersclub. "Niets kan ons, swingers stoppen! We komen terug". De club stelde ook twaalf hostessen te werk. "We waren als een familie. Voor velen van ons was de club een tweede thuis. De club betekende veel voor ons. We gaan het missen", luidt het.

Bron: Het Laatste Nieuws d.d. 11-03-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten