vrijdag 5 januari 2018

7-jarig meisje krijgt borstimplantaten voor Kerstmis (FAKE NEWS)

Juliet Manson, uit Glendale in California, kreeg een heel speciaal cadeau van haar moeder met kerst: Een reisje naar China om een borstimplantatie te ondergaan.
Het 7-jarig meisje had haar ouders de laatste 2 jaar iedere dag en diverse keren op een dag gevraagd om borstvergroting en ze stond erop dat zij grote borsten wilde en ze smeekte om een operatie.

Haar moeder, Dana Manson, zei dat ze Juliet probeerde te overtuigen dat haar borsten vanzelf groter zouden worden als ze ouder werd, maar haar dochter was "compleet geobsedeerd" door het idee van een borstvergroting.

Dana Manson ging zelfs met haar dochter naar een psychiater in de hoop dat hij haar dochter op andere gedachtes kon brengen. Het resultaat was echter anders dan ze had verwacht.

Na tientallen sessies bij de psychiater, concludeerde de psycholoog Eduardo Ramirez dat haar dochter leed aan een depressie en dat ze een gebrek had aan zelfvertrouwen. Hij vertelde de moeder dat een operatie het probleem zou kunnen oplossen.

Op advies van de psychiater nam Manson contact op met tientallen klinieken in de Verenigde Staten en Mexico, maar geen van hen was bereid om een ​​borstvergrotingsoperatie uit te voeren bij zo'n jong meisje.

Uiteindelijk vond ze een kliniek in de stad Hangzhou in China, waar artsen bereid waren om de operatie uit te voeren.

Dana Manson besloot dat ze tijdens de vakantie met haar dochter naar Azië zou gaan en dat de operatie haar kerstcadeau zou zijn.

Ze vertrokken op 22 december naar China en de operatie werd twee dagen later uitgevoerd. Volgens de kliniek duurde de operatie minder dan twee uur en ging precies zoals was gepland.

Het jonge meisje heeft nu een 30C Cup en haar moeder zegt dat ze 'extreem blij is met haar nieuwe borsten'.

Het verhaal van het jonge meisje trok de aandacht van de wereld nadat ze enkele uren na de operatie verschillende foto's van zichzelf op haar Instagram-account had gepost en onmiddellijk een storm van reacties veroorzaakte op de sociale media.

Veel mensen veroordelen de ouders omdat ze hun dochter op zo'n jonge leeftijd plastische chirurgie lieten ondergaan, terwijl anderen haar psychiater de schuld geven voor zijn aanbeveling.

Ondanks de kritieken, zegt Dana Manson dat ze deed "wat het beste was voor haar dochter" en benadrukt dat ze geen spijt heeft.

Bovenstaand artikel blijkt een vorm van NEP NIEUWS te zijn. Dit ondanks dat een gerenommeerde site als World News Daily Report hierover schrijft en het bericht overneemt. We stonden bijna op het punt om dit te publiceren toen wij het tegenbericht lazen op business2community.com. Het bovenstaande bericht is dus niet waar!

Bron: Worldnewsdailyreport.com d.d. 07-02-2017

Homepage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten