maandag 24 juli 2017

Wil je kans maken op € 76,7 miljoen?

Ik promoot heel veel verschillende producten en diensten als affiliate en in dit artikel wil ik er eentje uitlichten: Loterijen.

Passief inkomen
Het mooie van deze methode is dat het op een gegeven moment passief inkomen genereert. Wanneer jij namelijk nieuwe lottospelers aanlevert als affiliate, pak je gedurende de tijd dat ze blijven meespelen altijd een percentage van hun inleg!
Ik leg deze methode in het kort stap-voor-stap uit.

Lotto Affiliate Programma's
Voor de mensen die niet weten wat affiliate programma’s zijn of dat er ook andere loterijen zijn behalve de Staatsloterij, leg ik het even kort uit.
Er zijn verschillende websites waar je mee kunt spelen in loterijen met gigantische jackpots, zoals Powerball, Eurojackpot, SuperLotto en EuroMillions. Deze websites zijn enorm populair en miljoenen mensen wereldwijd spelen maandelijks mee.

Loterij websites verdienen miljarden en ze zijn maar wat graag bereid om te betalen voor nieuwe klanten. Hier komt het affiliate programma om de hoek kijken.

Jij kunt je hier (gratis) voor inschrijven en voor iedere nieuwe lottospeler die zich aanmeldt via jouw link, ontvang je een vergoeding. Mijn advies is om je in te schrijven bij de marktleider in de online loterij wereld: The Lotter. Ik leg straks nog even uit waarom en hoe je dit doet.

Hoeveel geld kun je verdienen met deze methode?
Het is niet heel moeilijk om mensen zover te krijgen om mee te spelen in een loterij, dus qua verdiensten kan het lekker oplopen. Een goed lotto affiliateprogramma levert jou alle promotools om klanten te overtuigen om bij hun te gaan spelen.

Vaak kun jij als affiliate bijvoorbeeld een gratis ticket weggeven aan een nieuwe speler of een leuke korting. Dit zuigt ze als het ware naar binnen.

Lotto affiliate programma’s betalen jou levenslang 10 tot 25% over alles wat jouw aangebrachte spelers uitgeven aan tickets! Dat laatste is passief inkomen en ik ga je laten zien hoe jij dit moet doen.

Stap 1: Aanmelden bij loterij affiliateprogramma:
Als eerste hebben we een account nodig bij een aanbieder van loterijen die een partnerprogramma heeft. Ik heb het meeste succes bij Thelotter en dit is ook een van de weinige aanbieders die volledig in het Nederlands is.

TheLotter betaalt in eerste instantie 15% per nieuwe speler, maar dat kan omhoog als je veel spelers aanbrengt.

*** Klik hier om een gratis account aan te maken bij het loterij affiliate programma ***

Stap 2: Maak een review website/blog voor online loterijen:
De beste manier om geld te verdienen als loterij affiliate is door een simpele website te maken waar je de verschillende loterijen kort bespreekt in een aantal reviews of door een review op sommige forums te plaatsen. Hier heb je geen technische kennis voor nodig en kun je binnen een half uurtje doen.

Stap 3: Affiliate links toevoegen en geld verdienen:
Log nu in op jouw affiliate account bij TheLotter (in stap 1 aangemaakt). Klik nu in het menu op Promotion en dan op Banners & Links.

Zodra mensen nu gaan klikken op je links of op je banners (met je unieke ID-code) en ze bestellen loten of worden ook affiliate, dan zul jij hieraan verdienen. De resultaten kun je dan weer terugzien in je affiliateprogramma onder Statistieken.

Kortom, een leuke en mooie manier om geld te verdienen over de gehele wereld, want iedereen wil toch wel eens een gokje wagen, dus waarom zou jij daar niet aan mogen verdienen?

Bron: Google

Geen opmerkingen:

Een reactie posten