zondag 22 oktober 2017

'Weerwolf-mens-baby' gevonden dat voor paniek zorgt


De afgelopen tijd worden er in Maleisië massaal bizarre kiekjes gedeeld van een weerwolfachtig baby monstertje. Hierdoor raken burgers in het Aziatische land in paniek. Met een officiële verklaring probeerde de politie in Maleisië de ophef te beperken en liet aarzelend weten dat het om een extreem gedetailleerde siliconen pop gaat, die op internet te koop is.

Burgers geloven dat de overheid de opvallende vondst buiten de publiciteit willen houden en buitenlandse experts hebben ingeschakeld om het monstertje te onderzoeken. De foto’s van het harige babydiertje met een staart, puntoortjes, klauwen en slagtandjes dook enkele dagen geleden op via Facebook. Het onderschrift van de foto gaf aan dat het diertje in de Maleisische staat Pahang werd aangetroffen en werd overgebracht naar een geheim laboratorium.


Maleisiërs staan erom bekend dat zij erg bijgelovig zijn. het verbaast de politie dan ook niks dat er zoveel ophef rondom het griezelige schepsel is ontstaan. Het liep zo erg uit de hand dat mensen in Pahang niet meer op straat durfde. Een woordvoerder van de politie verklaart dat de foto’s goed onderzocht zijn en dat ze van het internet af zijn gehaald. ”Het diertje is honderd procent namaak en we roepen iedereen met nadruk op de kiekjes niet meer te delen om de ontstane paniek snel klem te sporen”, aldus de woordvoerder.

Bekijk de video hierboven voor meer beelden en info van het 'weerwolf' babytje.

Bron: Axed.nl d.d. 22-10-2017

1 opmerking:

  1. Zie ook: https://www.telegraaf.nl/nieuws/853090/mysterie-weerwolfbaby-opgelost

    BeantwoordenVerwijderen