zaterdag 14 oktober 2017

Doden in woning Haren zijn vrouw en kind

De doden in de woning aan het Jufferpad in Haren (Gr.) zijn een vrouw (23) en een meisje (6). Volgens getuigen gaat het om een Oost-Afrikaans gezin. Het Jufferpad ligt in de wijk Oosterhaar. Een man, die ook in de woning aanwezig was, is door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de twee. Aanvankelijk meldde de politie dat het de bewoner was, maar hij blijkt niet op het adres ingeschreven te staan. Het zou gaan om de 20-jarige ex-vriend van het slachtoffer. Hij komt uit Glimmen.
Volgens RTV Noord was er op het moment dat de politie bij de woning kwam nog een kind (1) in het huis aanwezig. Volgens de politie is het kind ongedeerd.

De politie kreeg zaterdagochtend een melding dat in de woning een 'ernstig incident' had plaatsgevonden. Ook de ambulancedienst en de traumahelikopter gingen naar het opgegeven adres. In het huis troffen agenten de vrouw en het kind aan.

Politiewoordvoerder Sylvia Sanders spreekt van een misdrijf, maar wat er in de woning is gebeurd is nog onbekend. De forensische dienst en de recherche doen onderzoek. Door een speciale eenheid van de politie zijn schermen rond de woning geplaatst om het pand aan het zicht van het publiek te ontnemen. De omgeving van de woning is voorlopig afgesloten.

Opvang
De gemeente Haren heeft een opvanglocatie voor buurtbewoners opgezet in buurthuis Mellenhorst aan de Waterhuizerweg. Daar zijn naast medewerkers van de gemeente ook medewerkers van Slachtofferhulp aanwezig.

Bron: RTV Noord d.d. 14-10-2017

Social Style

Geen opmerkingen:

Een reactie posten