maandag 4 september 2017

Zware hersenschudding door draad over fietspad: 'Het zijn klootzakken'

Met een zware hersenschudding wakker worden in het ziekenhuis terwijl je alleen maar naar huis wilde fietsen. Het overkwam Edwin Jansen zaterdagavond. Hij fietste tegen een gespannen draad over een fietspad in Tilburg. "Het is allemaal heel heftig wat er is gebeurd."

Jansen had een ijshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers bezocht toen hij naar huis fietste. Op het fietspad langs de Bredaseweg ging het mis.

"Het is nogal donker op de Bredaseweg en schijnbaar hadden ze een draad gespannen over het fietspad. Daar is hij met volle snelheid tegenaan gefietst", legt dochter Amber uit aan Omroep Brabant. "Als je hem zo ziet, dan komt het wel binnen. Het is allemaal heel heftig wat er is gebeurd."

Hard op hoofd gevallen
Edwin werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij viel hard op zijn hoofd, heeft een gekneusde hand en blauwe plekken over zijn hele lichaam. "Papa weet niet meer precies of hij over de kop is gevlogen of niet. Dat kan hij zich niet meer herinneren. Maar hij is heel hard onderuit gegaan", aldus Amber.

Inmiddels is Edwin weer thuis en moet hij rust houden. De familie Jansen hoopt dat de daders snel worden gepakt. De kans hierop lijkt klein omdat er geen camera’s hangen bij het fietspad.

'Klootzakken'
Dochter Amber is woedend op diegenen die de draad hebben gespannen. "Ik wil vooral kwijt dat het klootzakken zijn. Ze denken dat het een grapje is maar dit krijg je er dus van. Papa komt er wel weer bovenop maar het had ook veel ernstiger kunnen aflopen."

Zie tevens het Facebookbericht van dochter Amber.

Bron: De Telegraaf d.d. 04-09-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten