zaterdag 19 oktober 2013

Paniek bij concert K3


Het concert van K3 in Den Bosch is vanmiddag tijdelijk stilgelegd na een alarmmelding. De duizenden kleine kinderen en hun ouders moesten maken dat ze de zaal uit kwamen.

Terwijl de meiden van K3 op het podium elkaar verbaasd aankeken en tijdens het brandalarm nog enige tijd verbouwereerd bleven staan, drong het tot de concertgangers door dat het verzoek om de zaal te verlaten niet bij de show hoorde. Er ontstond in de zaal een panieksituatie, waarbij werd geduwd en getrokken om weg te komen. Tijdens de ontruiming in het donker werd omgeroepen dat het loos alarm was. Uiteindelijk verscheen K3 weer op het podium om namens de Brabant Hallen excuses aan te bieden en de kinderen te vragen: "Zijn jullie ook zo geschrokken?"

"Iedereen dacht eerst dat het bij het concert hoorde", zei een moeder. "Maar het brandalarm bleef afgaan met het verzoek om zo snel mogelijk de zaal te verlaten. Iets wat haast onmogelijk was met zoveel kleine kinderen. We zijn erg geschrokken." Een andere geschrokken moeder vertelde: "Mijn dochtertje stond vooraan te dansen, terwijl ik in de zaal zat. Ik had geen idee hoe ik haar had moeten vinden". De achtergrond van het incident is nog onduidelijk.

Bron: De Telegraaf d.d. 19-10-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten