zaterdag 15 juni 2013

Examendief wil omstreden advocaat


Examendief Kamal el B. uit Maassluis, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de roof van 24 examens op de Islamitische school Ibn Ghaldoun, heeft de omstreden advocaat Mohammed Enait gevraagd om hem te verdedigen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

De islamitische raadsman kwam in het verleden in opspraak omdat hij in de rechtszaal weigert op te staan voor rechters. Enait wil dit niet, omdat volgens de islam alle mensen gelijk zijn. In 2006 haalde de advocaat het nieuws toen hij weigerde vrouwen een hand te geven.

Recent verdedigde Enait korte tijd een van de daders van de beruchte zaak rond juwelier-Stratmann, de ondernemer die in Den Haag werd doodgeschoten bij een roofoverval. Enait was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Het is nog onduidelijk welke straffen de drie opgepakte leerlingen riskeren. Hetzelfde geldt voor leerlingen die zeggen dat ze gestolen examens (of kopiƫn) in hun bezit hebben gehad. Op heling staat een maximumstraf van 4 jaar, voor diefstallen kan de strafmaat oplopen tot 6 jaar.

Bron: Algemeen Dagblad d.d. 15-06-2013

Opmerking Redactie: Deze idioot van een advocaat verrekt het om op te staan voor de rechtbank en wil vrouwen ook geen hand schudden? En dit allemaal omdat alle mensen gelijk zijn volgens de islam? Kun je nagaan hoe zo'n achterlijk geloof die islam is. Als iedereen gelijk is dan moet hij ook de handen van vrouwen schudden! Als hij dat niet wil dan rot hij maar op naar zijn eigen land waar hij thuishoort en waar ze die rare gewoontes nog hanteren. Maar niet hier in ons Nederland! Wat een achterlijke kloothommel is die Enait toch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten