woensdag 20 maart 2013

Dit zijn de vrouwelijke mishandelaars uit Sneek

Op de foto’s die de slachtoffers maakten van de twee Friese meisjes is aan niets te zien dat het hier gaat om gewelddadige feeksen die in korte tijd vier mensen genadeloos hebben afgetuigd. Op het eerste oog lijken het gewoon twee vrolijke jonge vrouwen die een avondje op stap zijn. Maar schijn bedriegt dus.

De vrouwen (18 en 19 jaar uit Heerenveen en Leeuwarden) horen waarschijnlijk vandaag van het Openbaar Ministerie of ze deze week nog worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die kan besluiten ze nog twee weken in voorarrest te houden.

De meiden werden maandagavond aangehouden voor de brute mishandeling van twee vrouwen op station Sneek. De slachtoffers liepen over het perron toen ze zomaar werden aangevallen en afgetuigd. De opgepakte meisjes waren nog maar net vrij na een eerdere mishandeling. Anderhalve week geleden sloegen ze op hetzelfde station toe bij twee homojongens, die ze ernstig toetakelden vanwege hun geaardheid. Justitie zag toen echter geen aanleiding om ze langer vast te houden. Daardoor konden de meisjes gister opnieuw toeslaan.

Bron: De Telegraaf d.d. 20-03-2013

Geef uw reactie en met name graag met naam en toenaam van deze rotmeiden hier vermelden. Al uw commentaar wordt met plezier in ontvangst genomen en hier door ons vermeld. Laten die kutmeiden zich eens diep schamen. Ze zijn nog maar net volwassen en dan al zomaar andere mensen mishandelen?? Aanpakken dit tuig!

UPDATE: Vandaag, 21 maart 2013, is bekend geworden dat één van de twee jonge vrouwen die wordt verdacht van het mishandelen van treinreizigers nog tenminste twee weken vast blijft zitten. Haar metgezel is geschorst, maar blijft wel verdachte.
Dat meldt het Openbaar Ministerie. De twee vrouwen, een negentienjarige uit Leeuwarden en een achttienjarige uit Heerenveen, zijn donderdag voorgeleid voor de rechtercommissaris.
Ze werden de afgelopen weken tweemaal achtereen aangehouden omdat ze in de trein en op het station van Sneek reizigers, waaronder een homostel, mishandelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten