woensdag 13 december 2017

Jaloerse man hakt handen echtgenote af

Een jaloerse man heeft in Rusland met een bijl de handen afgehakt van zijn echtgenote. De 26-jarige verdachte Dmitry Grachev beschuldigde zijn vrouw Margarita ervan een affaire te hebben gehad, zei een woordvoerder van de rechtbank tegen persbureau TASS. Zij had echtscheiding aangevraagd.

De man verkeerde in de overtuiging dat hij niet de echte vader was van hun kind. Hij dwong zijn partner (25) zelfs tot een leugendetectortest. De man nam haar uiteindelijk mee naar een bos vlakbij Serpukhov, op zo’n 77 kilometer ten zuiden van Moskou. Daar hakte hij volgens de autoriteiten de handen af van het slachtoffer. De man bracht haar vervolgens naar een ziekenhuis. Daarna gaf hij zichzelf aan bij de politie.

Agenten gingen in het woud op zoek naar de lichaamsdelen van de vrouw. Chirurgen hadden vervolgens zo’n tien uur nodig om de linkerhand weer te bevestigen. De rechterhand kon niet meer worden gered, meldde Alexander Myasnikov, de hoogste arts in het ziekenhuis. "We zijn geschokt door dit voorval", schreef hij op Instagram. De verdachte hangt een gevangenisstraf van vijftien jaar boven het hoofd.

Bron: TASS d.d. 13-12-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten