donderdag 3 augustus 2017

Jongens duwen bejaarde Tilburger van trap

Een 73-jarige man uit Tilburg raakte woensdagavond 2 augustus 2017 zwaargewond nadat hij na het aanspreken van twee jongens werd geduwd. De nog onbekende jongens vluchtten. De politie doet onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden.

De Tilburger kwam rond 20.15 uur thuis bij zijn woning op het Korvelplein in Tilburg. Hij moest hierbij een trap oplopen, maar twee jongens versperden zijn weg en bleven zitten. De man sprak de jongens aan, waarop een van hen hem een harde duw tegen zijn borst gaf. Hierop viel de man achterover van de trap en raakte zwaargewond. De jongens lieten de man achter en vluchtten weg in de richting van de Tafelbergstraat.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep door deze mishandeling onder andere gebroken nekwervels, een breuk in zijn hand en diverse kneuzingen op.

Signalement daders:

Man/jongen die duw gaf
- Ongeveer 20 jaar
- Getint uiterlijk
- Donker haar in een soort kuif

Tweede man/jongen
- Ongeveer 18 jaar
- Tenger postuur
- Getint uiterlijk
- Donker haar
- Brildragend

Heeft u iets gezien?
Bent u getuige geweest van de mishandeling of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-12207006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Bron: Politie.nl d.d. 03-08-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten