zondag 29 juni 2014

Pedofiel (35) uit Nootdorp actief op internet

Een 35-jarige pedofiel uit Nootdorp heeft een account op chatsite solomio.nl. Zijn doel is om minderjarige kinderen te overtuigen om seksuele handelingen te verrichten voor de webcam.

De man noemt zich op de chatsite ‘Meesterbas’ en wil minderjarige kinderen helpen met klaarkomen. Dit blijkt uit een gesprek die hij gevoerd heeft met een 15-jarige jongen. Wat de pedofiel niet weet is, dat het een val is en dat het gesprek wordt opgeslagen.

Sommige andere bronnen hebben nog veel meer informatie over deze 'Meesterbas'. Uit een reeds verwijderd Facebookprofiel zou blijken dat zijn naam Bas van D. is en dat hij een bewoner is van Ipse de Bruggen, een instelling voor verstandelijk en meervoudig gehandicapten in Nootdorp.

Er is derhalve een kleine kanttekening te maken: Bas van D. blijkt een persoon te zijn met een geestelijke en emotionele achterstand. Daar staat tegenover dat burgers – ongeacht de geestestoestand van iemand – gedragingen zoals van deze Bas van D. niet pikken. De politie zegt dat zij hun best doen grooming aan te pakken. Realiteit is dat met een uurtje hengelen op het web een groomer zo te pakken is.... Zegt u maar wat u ervan denkt....
Daarentegen moet ook worden gezegd dat deze 'Meesterbas' zich al meerdere malen heeft misdragen en aangesproken is op zijn gedrag, echter blijft hij door gaan met dit onwenselijke gedrag. Bekijk de video en oordeel zelf.
Ten tijde van het schrijven van dit artikel had hij zijn profiel reeds verwijderd van de genoemde chatsite.

Bron: Uitgelicht Nieuws d.d. 29-06-2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten