donderdag 27 maart 2014

Vlaamse vrouw verkoopt haar 'nieuwe man' op Kapaza: "Al bod gekregen van 25.000 euro"


'Hij wast, strijkt, kookt en poetst, zeurt niet en is gewend om onderdanig te zijn'. Met deze overtuigende beschrijving biedt een jonge Vlaamse vrouw haar 'nieuwe man' te koop aan op Kapaza.be. De man van Annelies Mannaerts (32) uit Zegbroek in Vorselaar is dan ook letterlijk véél geld waard. "Ik heb net nog een sms gekregen met een bod van 25.000 euro maar daar doe ik hem niet voor weg. Er moet achteraan nog een nulletje bijkomen. Voor 250.000 euro mag je hem hebben. Dan is het huis afbetaald", lacht Annelies in de krant Het Nieuwsblad.
Annelies maakte vijf jaar geleden op het internet een afspraakje met David voor een one-night stand. "Maar we zijn aan elkaar blijven plakken. Het klikte onmiddellijk", zegt Annelies. "Intussen zijn we bijna drie jaar getrouwd en hebben we samen een dochtertje van tien maanden. David is echt een prachtman. Hij zorgt heel goed voor zijn gezin, maar ook voor onze twee honden, twee katten, twee kippen en een haan."

En toch wil ze hem nu verkopen. Waarom weet Annelies zelf ook niet. "Zomaar, voor de grap", zegt ze. Gelukkig kan David (35) er zelf ook om lachen en dat hij publiekelijk het etiket van 'nieuwe man' krijgt opgeplakt, vindt hij evenmin erg. "We werken allebei fulltime. Dan vind ik het niet meer dan logisch dat ik mee help in het huishouden en dat we de taken delen. We doen alles zo veel mogelijk samen."

Of dat nog lang zo zal blijven, is zeer de vraag want 'Kopen = niet terugbrengen', lezen we op de advertentie. Toch is Annelies er gerust in: "Ik weet toch dat hij vanzelf zal terugkomen. We zien elkaar nog veel te graag"...

Bron: Het Nieuwsblad d.d. 27-03-2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten