zondag 2 februari 2014

Broer en zusje beroofd en mishandeld door verrekte zwarten

De politie onderzoekt de beroving en mishandeling van een 16-jarige jongen, zaterdagavond bij Nieuwegein. Hij fietste met zijn 11-jarige zusje langs de Hollandse IJssel toen een groep van vijf jongens de twee lastigviel. De jongen moest naar een ziekenhuis.

De groep trok de twee van de fiets. Het zusje viel, kon snel overeind komen en fietste verder om hulp te halen. Toen de politie kwam, was de jongen al opgevangen in een restaurant. Hij had verwondingen aan onder meer zijn gezicht en moest naar het ziekenhuis. Hij was beroofd van zijn fiets en telefoon.
Volgens de politie waren de aanvallers ongeveer 16 of 17 jaar oud.

Bron: De Telegraaf d.d. 02-02-2014

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de mishandeling of mensen die de groep jongens eerder die avond op het Jaagpad of in de buurt hebben gezien. Het zou gaan om een groep van ongeveer 4 a 5 jongens in de leeftijd van 16 a 17 jaar. Zij hadden een negroide uiterlijk (Hoe kan het ook anders. Altijd weer die verrekte zwarte klootzakken!) en waren donker gekleed.

De daders hebben de fiets van het slachtoffer meegenomen. Deze fiets heeft bijzondere kenmerken en is nog niet teruggevonden. Het betreft een oud model herenfiets kleur donkergroen. Het heeft een oud bruinleer zadel met klinknagels rondom. Ook de handvatten zijn van bruin leer. Onder het zadel zit een zwart (reparatieset) tasje. Alle informatie over de jongens en/of de fiets kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten