maandag 18 november 2013

Ruiten bij lustkapper Harry S. in Emmen ingegooid

Na afloop van het tv-programma 'Undercover in Nederland' op SBS6 zijn zondagavond van het huis van de 53-jarige lustkapper Harry S. aan de Varenkamp in de wijk Emmermeer in Emmen enkele ruiten ingegooid.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Harry S. riep zelf de hulp van de politie in. Die nam hem ter bescherming mee naar het bureau, waar S. bovendien nog enkele openstaande boetes kon betalen. S. zit ter bescherming nog vast.

De lustkapper was zondagavond onderwerp van een uitzending van undercover-journalist Alberto Stegeman op SBS6. Die confronteerde de Emmenaar met verborgen camera met enkele van zijn klanten. Nieuwe feiten kwamen er nauwelijks aan het licht. S. werd vier jaar geleden al eens veroordeeld voor zijn praktijken.
Echter blijkt na onderzoek door de redactieleden van het programma, dat hij geen wax/gel in de haren van de vrouwen smeert (zoals hij zelf zegt), maar sperma!

1 opmerking:

  1. Vanavond was er een herhaling te zien van de uitzending van "Undercover in Nederland" op SBS6 die ook al op 17 november 2013 was uitgezonden inzake de 2 lustkappers uit Hoorn en Emmen.

    BeantwoordenVerwijderen