vrijdag 22 november 2013

Man opgegeten door zijn vier hondjes in Anderlecht

Agenten van de politiezone Brussel-Zuid hebben gisteren een gruwelijke ontdekking gedaan. In een huis in Anderlecht vonden zij het zwaar toegetakelde lijk van een man. Zijn hoofd, benen en armen waren afgekloofd tot op het bot. Aanvankelijk werd gedacht aan een gruwelijke moord, maar na onderzoek bleek dat het slachtoffer was opgegeten door zijn vier hondjes. Dat schrijft La Dernière Heure.
"Volgens de eerste vaststellingen van de wetsdokter is de man, de 67-jarige Jacques B., zo'n drie weken geleden een natuurlijke dood gestorven", zegt politiewoordvoerster Marie Verbeke. "Zijn lichaam werd vervolgens opgegeten door zijn vier kleine honden". De hondjes werden overgebracht naar een asiel in Brussel, waar ze volgens substitute Ine Van Wymersch wellicht een spuitje zullen krijgen.

Hondjes geërfd van moeder
Jacques B. woonde al zo'n twee jaar alleen nadat zijn vrouw was overleden. Hij was ingetrokken in het huis van zijn moeder. Die woning had hij geërfd na haar dood, net als haar... vier hondjes.

Een verontruste buurman had de politie verwittigd nadat hij Jaques B. al zowat een maand niet meer had gezien.

Jaar bij lijk van echtgenoot geslapen
Het is de tweede ijzingwekkende ontdekking in nog geen week in Anderlecht. Maandag is gebleken dat een 69-jarige vrouw het lichaam van haar man, die waarschijnlijk op natuurlijke wijze was overleden, bijna een jaar lang in haar appartement heeft laten liggen. Gedurende al die tijd sliep ze ook gewoon naast het levenloze lichaam alsof er niets aan de hand was.

Bron: Het Laatste Nieuws d.d. 22-11-2013

Lees ook: Vrouw slaapt een jaar naast het lijk van haar echtgenoot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten