maandag 7 oktober 2013

Scooteraso ingerekend


De politie heeft zondag in Zwolle een asociale scooterrijder hardhandig ingerekend. De jongen hinderde ambulancebroeders die een zwangere vrouw en een motorrijder wilden helpen na een aanrijding. Daarbij vond hij het ook nog eens nodig om agenten uit te schelden.

Wat de jongen bezielde, is een raadsel. De politie vroeg hem tot drie keer toe vriendelijk doch dringend om de hulpverleners niet te hinderen. Toen hij daar geen gehoor aan gaf en ook nog eens een grote mond opzette, is hij van zijn scooter getrokken en in de boeien geslagen.
Bij de aanrijding waar de scooteraso zich zo nodig moest bemoeien raakten een motorrijder en een zwangere automobiliste gewond. De twee kwamen op de Willemskade met elkaar in botsing. De politie onderzoekt de oorzaak nog.

Bron: De Telegraaf d.d. 06-10-2013

NOOT VAN DE REDACTIE: Prima actie van de politie. Blijf met je poten van hulpverleners af en laat hen ongehinderd hun werk doen. Wat bezielt zo'n snotvent eigenlijk als hij de hulpverleners gaat lastigvallen en ook nog een grote bek heeft tegen de politie? Wat voor opvoeding heeft zo'n klootzak gehad? Drie jaar werkkamp. Dat zal hem leren. Maar helaas bestaat dat hier in Nederland nog steeds niet!


OptieClub NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten