vrijdag 16 augustus 2013

Wie kent deze dieven?


Vier mannen hebben eind mei 2013 flink gebruik gemaakt van een gestolen creditcard. De vier nemen op een aantal plekken in Amsterdam en Den Bosch met de kaart geld op en maken duizenden euro's buit.

Op 28 mei 2013 gaat een 27-jarige man 's middags langs een ijzerwarenwinkel aan de Jan Pieter Heijestraat in Oud-West in Amsterdam. De man merkt thuis op dat hij zijn portomonnee kwijt is. Nog geen tien minuten na de diefstal wordt de credicard al gebruikt.

Zo worden er geldopnames gedaan bij banken aan het Surinameplein en de Apollolaan en bij een schoenenwinkel aan het Koningsplein. Later op de avond wordt er nog geld opgenomen in Den Bosch en halverwege de nacht is de creditcard weer in Amsterdam.

De mannen zijn op camerabeelden te zien terwijl ze de pas in de schoenenwinkel gebruiken. Opvallend is dat alle vier in de winkel hun zonnebril ophouden. Momenteel is één dader bij de politie bekend, maar de politie zoekt nog de andere drie daders.

Weet u wie deze dieven zijn, of weet u waar ze momenteel verblijven, bel dan de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: AT5 d.d. 16-08-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten