vrijdag 22 maart 2013

Roversbende Brink's is Noord-Afrikaans tuig

Justitie heeft naar eigen zeggen de roversbende in het vizier, die woensdagavond een gewapende overval pleegde op het gelddepot van waardetransportbedrijf Brink's in Best. Het zou gaan om een Belgische bende met Noord-Afrikaanse invloeden.

De kern van de bende zou bestaan uit Marokkanen en Algerijnen. Mogelijk zijn er ook Algerijnen uit Noord-Frankrijk bij betrokken.
Ze zijn goed georganiseerd, gestationeerd in Belgiƫ en werken volgens het hit and run-principe, melden bronnen van justitie aan Omroep Brabant. Dat betekent 'snel naar binnen, vlug naar buiten'. De verdachte roversbende zou op soortgelijke wijze eerder ook hebben toegeslagen in Duitsland en Frankrijk.
Bij de overval op het depot van Brink's is woensdag een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

Bron: De Telegraaf d.d. 22-03-2013

Het zijn Marokkanen en Algerijnen of wel Noord Afrikaans tuig met een dubbel paspoort die zeer veel ellende veroorzaken en de gemeenschap erg veel geld kosten. Wanneer wordt men wakker? Wanneer pakt men het 'gastland' (lees Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland) paspoort af en wordt dit tuig teruggestuurd naar land van herkomst? Criminelen zijn ongewenste vreemdelingen en verdienen de status persona non grata.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten