vrijdag 29 maart 2013

Ouders Frans Duijts overvallen

De schrik zit er goed in bij de familie Duijts. De ouders van de volkszanger zijn in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen in hun huis. Dat bevestigt de manager van Frans tegenover RTL Boulevard.

"De ouders van Frans hebben een erg onrustige nacht gehad. Rond 04.00 uur 's nachts werd het stel overvallen", aldus de manager.

De woning aan de Lutterveldweg in Tiel werd overvallen door vier jonge mannen. Drie van 19 en één van 21 jaar. Ze komen allemaal uit Tiel en werden aangehouden in Eck en Wiel. De vier worden verhoord en zijn in verzekering gesteld. De bewoners, de 62-jarige moeder en de 63-jarige vader van Frans raakten niet gewond. Volgens de politie werden pa en ma Duijts bedreigd tijdens het doorzoeken van het huis. Na de overval gingen de jonge mannen er met hoge snelheid vandoor. Getuigen zagen de auto met hoge snelheid wegrijden in de richting van de Grote Brugsegrintweg in Tiel.

Even later werd gemeld dat deze auto op de Tielseweg in Eck en Wiel over de kop was gegaan en dat de inzittenden waren weggerend. Eén van de verdachten meldde zich bij een woning en vroeg om hulp en kon even later door de politie worden aangehouden. De overige drie werden even later in de Jordenstraat in Eck en Wiel aangehouden. De vier worden verhoord en zijn in verzekering gesteld. De politie gaat de zaak verder onderzoeken.

Bron: RTL Boulevard d.d. 29-03-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten