donderdag 28 maart 2013

Jong meisje in metro Amstelveen beroofd van telefoon. Wie herkent dit tuig?


Een 14-jarig meisje is op zondag 3 maart in Amstelveen in de metro door een groep van acht jongens beroofd van haar mobiele telefoon. De jongens staan goed op beeld.

Het slachtoffer zit die middag omstreeks 15.30 uur in metro 51 in de richting van Amsterdam CS en ziet een groep van 8 jongens bij haar staan. Ze luistert via haar mobiele telefoon naar muziek en heeft haar mobiele telefoon in haar handen. Als de metro ter hoogte van halte Oranjebaan stopt wordt ze aangesproken door een jongen die samen met zeven andere jongens in dezelfde metro zit. Een andere jongen uit de groep griste de telefoon uit haar hand.

Op camerabeelden is te zien dat de jongen met de telefoon de metro uitrent. In een poging haar telefoon nog terug te krijgen achtervolgt het meisje hem tevergeefs, gevolgd door de rest van de jongens. Ze rennen de fietstunnel in en daar vlucht de eerste jongen rechtsaf, de zeven andere jongens vluchten linksaf.

(Her)kent u de jongens op de beelden, vul dan het tipformulier op politie.nl/gezocht in of neem contact op met de politie Amsterdam via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: RTVNH.nl/terplaatse d.d. 28-03-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten