woensdag 14 maart 2012

Vermiste meisjes terecht

 
De Amsterdamse tienermeisjes Graciella Sedoc (13) en Yara Folkers (14) zijn weer terecht. Dat heeft de politie woensdagavond bekendgemaakt. De twee werden sinds vrijdagochtend vermist. Ze zijn gevonden dankzij wat de politie “een gouden tip” noemt. De twee zijn in goede gezondheid.
 
Een alerte man zag woensdagmiddag rond half vijf de twee meisjes lopen in Antwerpen. De Nederlandse man had de uitzending van Opsporing Verzocht van afgelopen dinsdag 13 maart gezien en herkende de meisjes van de getoonde foto’s. Hij probeerde hen aan te spreken maar ze vluchtten een woning binnen.

De Belgische politie is gealarmeerd en is de woning binnengetreden. Daar troffen zij de meisjes aan in het gezelschap van drie mannen. De mannen zijn voor verhoor meegenomen naar een politiebureau in België.

Voor zover nu bekend lijken de eerder genoemde Mano en Gio niets met de verdwijning van de meisjes te maken te hebben. De Belgische politie doet nog onderzoek naar waar de meisjes de afgelopen dagen zijn geweest en werkt hierin nauw samen met de politie Amsterdam-Amstelland.

Bron: Dichtbij.nl d.d. 15-03-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten