donderdag 19 januari 2012

Aanrander gooit vrouw van trap

De politie is op zoek naar de dader van een zware mishandeling in Den Haag. De man probeerde twee vrouwen aan te randen. Toen hij zijn zin niet kreeg, gooide hij een van hen van een hoge trap. Opvalend detail: de verdachte is ongeveer 1.50 meter lang.
 
De man sloeg toe op zaterdagnacht 5 november. Twee vriendinnen drinken die avond wat in café ‘The New Mills’ aan de De La Reyweg. Daar ontmoeten ze een opvallend kleine Turkse man van ongeveer 32 jaar met zwart krullend haar. Hij noemt zichzelf Ozy en maakt een galante en charmante indruk. De drie hebben een gezellige avond en gaan tegen 4.00 uur naar de woning van de vrouwen aan de Dierenselaan voor een afzakkertje.
 
Daar ontpopt de kleine Ozy zich al snel tot een nietsontziende aanrander. Hij wordt handtastelijk en als de vrouwen hem daarom de woning proberen uit te werken, gooit hij een van hen van de hoge portiektrap. Ze komt met haar hoofd op straat terecht en raakt zwaargewond.
 
Zonder zich om het hevig bloedende slachtoffer te bekommeren, slaat 'Ozy' op de vlucht. Hij is nog spoorloos, vandaar dat de politie een foto van hem heeft vrijgegeven die een van de vrouwen op de bewuste avond heeft gemaakt. Mensen die hem herkennen of meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.
 
Bron: De Telegraaf d.d. 19-01-2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten