dinsdag 21 november 2017

Fietser halfblind na klap van agressieve automobilist

De politie is op zoek naar een automobilist die een fietser zo'n harde klap gaf dat hij waarschijnlijk voor de rest van zijn leven blind is aan een oog.

De man werd zaterdag 11 november 2017 mishandeld op de Nieuwstraat bij Rotterdam Blaak. Hij en een vrouw fietsten daar rond 23.00 uur toen ze bijna werden aangereden.

De automobilist wilde een parkeervak uitrijden toen hij de fietsers over het hoofd zag. Hij riep daarop dat de fietsers moesten uitkijken en stapte uit de auto om de man in zijn gezicht te slaan.

De fietser viel daardoor op de grond en de auto reed hard weg in de richting van station Blaak / De Markthal. De kans is groot dat het slachtoffer met zijn rechteroog nooit meer kan zien.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. De bestuurder is een licht getinte man rond de 25 jaar oud. Hij had een geschoren baardje en reed in een donkerkleurige auto. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Bron: RTV Rijnmond d.d. 21-11-2017

MSMC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten