vrijdag 22 augustus 2014

Investeerders gezocht

Momenteel ben ik bezig met een nieuw project om met weinig werkuren per week toch een goed maandsalaris te verdienen. En niet bij een werkgever maar gewoon vanachter je computer lekker bij je thuis. Werktijden kun je zelf indelen.

Na uitgebreid te hebben getest en de valkuilen te hebben onderschept, wil ik nu overgaan naar het échte werk.
Maar u vraagt zich natuurlijk af wat dat nu precies voor een project is en waarmee ik (en u binnenkort misschien ook) veel geld kan verdienen. Hieronder zal ik u dat op een simpele en eenvoudige manier uitleggen:

Het is gewoon een soort roulette wat je kunt downloaden via de site www.eucasino.com.
Echter met dit verschil dat je volgens een bepaald systeem moet inzetten en voordat je begint met spelen moet je een minimaal saldo hebben. Op vele websites lees je dat slechts € 64,00 al voldoende is maar neem van mij aan dat dat niet waar is. Ik vertel mijn verhaal uit veel praktijkervaring wat ik de afgelopen weken heb opgedaan met dit systeem met oefengeld. Je moet minimaal een saldo hebben van € 1023,00. Waarom, dat vertel ik je hieronder.
Je zet bij dit Roulette European spel altijd in op Rood. Dus niet op cijfers of andere dingen. Puur op de kleur Rood. Als het balletje op zwart valt dan verdubbel je de inzet en zet je weer in op Rood. Mocht hij weer op zwart vallen dan verdubbel je weer de inzet en zet je weer in op Rood. Net zolang totdat hij uiteindelijk op Rood valt. Dan heb je dus je inzet verdubbeld en heb je nooit geen verlies.
Maar de praktijk wijst uit dat het wel eens kan voorkomen dat het balletje 9 keer op zwart valt (of op 0). Kijk hier dus voor uit. Vandaar dat het ook erg belangrijk is om een minimaal saldo te hebben van € 1023,00. Dat betekent dat je 10 keer kan inzetten. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat hij 10 keer achter elkaar op een verkeerde kleur valt.
Ik heb wel eens € 130,00 en € 100,00 ingezet maar dat ben ik toen verloren. En de oorzaak was gewoon dat ik te weinig saldo had. Op mijn oefenaccount heb ik momenteel ruim € 2000,00 oefengeld staan. Daar zet ik nu regelmatig € 3,00 per keer op in en kan op die manier zo'n € 9,00 per minuut oftewel € 540,00 per uur verdienen. Maar je neemt ook wel eens pauze dus ga uit van gemiddeld zo'n € 400,00 per uur met een inzet van € 3,00.

Maar als je begint wil ik je adviseren om te beginnen met slechts een inzet van € 1,00 per keer. Hou dit een paar dagen vol. Dan heb je toch al zo'n € 250,00 verdient in een paar uurtjes spelen. Als je saldo steeds groter wordt dan kun je ook inzetten met € 2,00 of meer.

Concluderend is het dus belangrijk om een saldo van minimaal € 1023,00 te hebben (1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 + 64 + 128 + 256 + 512 = 1023).
Pas dan kun je met een inzet van € 1,00 iedere keer veel geld verdienen en kan het balletje makkelijk 9 keer achter elkaar op zwart vallen. Meer dan 9 keer op de verkeerde kleur heb ik namelijk nog nooit meegemaakt. En hierdoor raak je ook je totale saldo nooit kwijt.

Als je bovenstaande goed hebt doorgelezen en je wilt mij helpen hiermee en dit zelf ook gaan doen, lees dan nog even verder.

Zoals gezegd ben ik dus op zoek naar mensen die mij willen helpen om dit saldo van € 1023,00 bij elkaar te krijgen. Ik zoek 10 serieuze mensen die minimaal € 100,00 willen storten. Meer mag ook natuurlijk maar minder niet want dan krijg ik zoveel mensen en raak ik ook het overzicht kwijt.
Zodra het bedrag bij elkaar is en ik kan gaan beginnen met spelen dan krijg je binnen een week je investering verdubbeld terug. Dus jij krijgt dan € 200,00 terug in plaats van € 100,00. Dit als dank voor je hulp.
Bovendien mag je vooraf persoonlijk bij mij langskomen om te zien hoe het allemaal werkt en laat ik je ook zien dát het echt werkt!!
Bovendien geef ik je dan ook uitleg hoe jij op dezelfde manier ook weer 10 vrienden kunt uitnodigen om in jou te investeren zodat jij ook veel geld kunt gaan verdienen.

Ben je enthousiast en wil je hieraan meewerken en ook nog € 100,00 extra verdienen? Stuur me dan even een mailtje via verdien-geld@hotmail.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten