dinsdag 21 januari 2014

Wie kent deze zwarte mishandelaar in Zwolle?


In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober 2013 wordt om 02.25 uur op de Luttekestraat in Zwolle een 38-jarige Zwollenaar zwaar mishandeld. De Zwollenaar was getuige van een ruzie tussen een voor hem onbekende man en vrouw. Ook gooide de onbekende man met een fiets.

Toen de Zwollenaar hier iets van zei, sloeg de onbekende man hem meerdere malen met een vuist in zijn gezicht. Hierdoor kwam het slachtoffer te vallen. Toen hij op de grond lag werd hij door de onbekende man meerdere keren hard tegen zijn hoofd geschopt.

De onbekende man is ongeveer 1 meter 75 lang. Vermoedelijk is hij van Antilliaanse afkomst, hij is tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij droeg die nacht donkere kleding, een lichtblauw t-shirt en had halflange dreadlocks. De man maakte onderdeel uit van een groep. De politie wil graag weten wie de man is. Mensen die hem (her)kennen worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Meer foto's van deze zwarte klootzak vindt u hier.

Indien u weet wie deze zwartjakker is of heeft u meer informatie over de mishandeling, bel dan zo spoedig mogelijk de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten