donderdag 30 januari 2014

Huis beschoten in Eindhoven


Er is donderdagochtend geschoten op een huis aan het Arnaudinaplein in Eindhoven. De politie kreeg rond acht uur meldingen van buurtbewoners uit het stadsdeel Stratum. Zij hadden knallen gehoord. Er zijn geen gewonden gevallen. Een man, een vrouw en twee kinderen lagen boven te slapen toen de schoten werden gelost.
Volgens een politiewoordvoerder is er vanuit een rijdende auto op het huis geschoten. Het zou gaan om een donkere auto. De schutters zijn nog niet gepakt.

Er zijn drie schoten gelost. Twee op het raam en één op de deur van het huis. Buurtbewoners hebben geen idee waarom het huis onder vuur genomen is.

De ramen van het huis worden beschermd door rolluiken maar tenminste een kogel heeft het raam doorboord. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Omroep Brabant d.d. 30-01-2014

UPDATE 31-01-2014:
Een 34-jarige man uit Eindhoven is vrijdag opgepakt omdat hij iets te maken zou hebben met de beschieting van een huis, donderdagochtend in zijn woonplaats. De politie meldt dat de verdachte door een arrestatieteam is ingerekend in de Onze Lieve Vrouwestraat.
Het beschoten huis staat aan het Arnaudinaplein in een woonwijk. Donderdagochtend is er vanuit een rijdende auto een paar keer op het pand geschoten. In het huis lagen een man, een vrouw en hun twee kinderen te slapen, maar zij zijn niet gewond geraakt. Ten minste een kogel heeft een raam doorboord.
Het is nog niet bekend wat de aanleidng was voor de schietpartij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten