dinsdag 20 augustus 2013

Wie kent deze getinte snotaap?

De politie is op zoek naar een man (zie foto hiernaast) die in juli 2013 de iPhone van een 'bekende' heeft gestolen. De man heeft de 19-jarige vrouw ook in haar buik gestompt toen ze later haar telefoon kwam terugeisen.

Het slachtoffer had op 5 juli in Amsterdam afgesproken met de man die ze twee weken eerder had leren kennen onder de naam Antwan (of Antoine).
Tijdens het afspraakje ter hoogte van het Rijtuigenhof in Amsterdam, pakt hij opeens haar telefoon uit haar zak en rent ermee weg. Aanvankelijk denkt de vrouw nog dat het een grapje is, maar hij komt niet meer terug.

De vrouw gaat 's avonds op zoek naar de jongen en vindt hem op een pleintje. Als zij haar telefoon terugeist, rent hij weg. Ze rent hem nog achterna, maar dan stompt hij haar zo hard in haar buik dat ze de achtervolging moet opgeven.

De politie heeft nu de foto die Antwan gebruikte als profielfoto voor WhatsApp vrijgegeven in de hoop dat de man alsnog kan worden aangehouden. Hier vindt u zijn Hyves-profiel alwaar hij zich Anthony noemt.
Weet u wie deze getinte klootzak is, bel dan de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of als u liever anoniem blijft, met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten