zaterdag 22 juni 2013

Dronken tandarts trekt alle tanden van patiënt

Een dronken Poolse tandarts heeft alle voortanden uit de mond van een patiënt getrokken. Het onfortuinlijke slachtoffer wilde enkel een kroontje, maar dat liep dus schromelijk mis. Nadat het onheil was geschied, verschanste de zatte tandheelkundige zich in zijn praktijk teneinde de politie buiten te houden.
De patiënt had een afspraak met de tandarts uit Radomsko met de bedoeling een voorbereidende ingreep te laten uitvoeren voor de plaatsing van een tandkroon. De tandarts polijste de voorste tanden van de man en diende hem vervolgens vijf verdovingsspuiten toe.

Voor hij er erg in had, hoorde de 28-jarige patiënt hoe zijn voortanden in het bakje vielen. Daar was de man uiteraard niet mee gediend. Er ontstond een woordenwisseling, waarna de 50-jarige tandarts hem naar buiten stuurde en zichzelf in zijn praktijk verschanste.

Toen de opgetrommelde politie zich uiteindelijk toegang tot de praktijk kon verschaffen, bleek de tandarts duidelijk dronken. Hij werd onderworpen aan een bloedtest en er wordt een onderzoek ingesteld.

Bron: Polskie Radio d.d. 21-06-2013

1 opmerking:

  1. Het moet niet gekker worden.
    Gelukkig heb ik een goede tandarts die ik vertrouw!

    BeantwoordenVerwijderen