zaterdag 27 april 2013

Theorie-examen te koop voor 180 euro


Voor 180 euro is er een training te koop waardoor iedereen gegarandeerd slaagt voor het theorie-examen van het autorijbewijs.

PowNews toonde vrijdagavond beelden van het bedrijf altijdgeslaagd.nl. De eigenaar, Sait Cinar, claimt dat hij alle examenvragen heeft gestolen. Politie Den Haag wil dat het bedrijf wordt gesloten. En dan vertelt hij ook nog doodleuk dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Nee, stelen mag blijkbaar dan wel?

Dit komt zeker niet de verkeersveiligheid ten goede. Dan krijg je straks alleen nog maar meer verkeersslachtoffers, alleen door deze buitenlander en omdat mensen zo goedkoop mogelijk willen scoren.

Bekijk hier zijn Facebook-pagina.

We mogen hopen dat Melanie Schultz van Haegen, Minister van Infrastructuur en Milieu, hier zo snel mogelijk een eind aan maakt.

Lees ook: Opruiende rijschoolhouder langer vast

6 opmerkingen:

  1. slaat helemaal nergens op deze man is de beste hij heeft een manier van praten waardoor iedereen slaagt, hoe die te werk gaat is op hoog niveau ik heb zelf de opleiding genomen, en heb me rijbewijs al meer dan twee jaar ik begrijp alle verkeersregels en er is niets gebeurdt ook ken ik heel veel mensen die deze opleiding met succes hebben afgerond we moeten blij zijn met zo een man!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij is het alleen een Theoriecursus het lijkt mij toch niet dat je voor je praktijk slaagt als je niet weet wat je doet en een geaard op de weg ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze spreken weinig tot geen Nederlands en het zijn allemaal buitenlanders. En dan willen ze beweren dat ze allemaal in één keer slagen? Dan zit er toch wel wat mis bij die Marokkaan. En ook nog een pistool in zijn auto en hij wil beweren dat hij niet weet van wie die is? Laat me niet lachen!! Pure oplichting!! Stom ook dat het CBR hier helemaal niets aan wil doen. Ik mag toch hopen dat Koos Spee hier wat aan kan doen want anders krijgen we nog meer ongelukken alleen door die buitenlanders die niets geleerd hebben. En die kutmarokkaan maar lachen dat hij zijn geld verdient op zo'n manier en maar wijzen naar zijn 'mooie' auto. Daar gaat het hem alleen om. Aanpakken die kutmarokkaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is geen marokkaan, maar een turk! Waarom gelijk denken dat het een Marokkaan is hebben jullie Nederlanders nooit andere afkomsten gezien behalve marokkanen ofzo.

      Verwijderen
  4. Nou blijkt deze Sait Cinar weer opgepakt te zijn omdat hij een filmpje op Facebook had gezet waarin hij met een pistool loopt te zwaaien en oproept om de Zionisten dood te schieten.
    Een beetje normale en zichzelf respecterende rijschoolhouder doet zoiets natuurlijk niet. Kun je maar weer zien wat voor een waardeloze buitenlander (Turk) dit weer is waar we helemaal niets aan hebben. Deze klootzak zijn we liever kwijt dan rijk hier in Nederland. Ik mag hopen dat ze hem nog lang zullen opsluiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. teveel aandacht is weer gratis reclame.Dat is het enigste wat hem drijft.aandacht trekken door slap uit zijn kippenekkie te lullen.Hij licht zijn klanten op door te beweren dat je 100% slaagt.Het is 33% wat slaagt.Van de 15 kandidaten er maar 5 slagen.En hij weet de manier van antwoorden op de vragen die gesteld worden.Bv als er een vraag word gesteld over het aantal km wat gereden mag worden ke altijd met ja beantwoord.je moet niet naar dat filmpje luisteren,maar luisteren naar de vragen.Voor de rest is het gewoon een zielig figuurtje die hdhd hebt of teveel snuift.

    BeantwoordenVerwijderen