donderdag 25 april 2013

Meisje (15) beledigt politie op Twitter

Een 15-jarig meisje uit Veldhoven is woensdagavond thuis aangehouden voor 'grove' belediging van de politie op Twitter. De politie ontdekte haar berichten tijdens een internetsurveillance. In een van haar berichten stond een foto van een agent met een paar doodsverwensingen, aldus de politie.

Ook tijdens haar aanhouding ging ze tekeer tegen de politie. Tijdens verhoor verklaarde ze te mogen beledigen wie ze wilde. De politie heeft geen aanwijsbare reden gevonden voor de beledigingen, aldus een woordvoerder. Het meisje is na verhoor naar huis gestuurd. Haar tweets zijn verwijderd.

Bron: De Telegraaf d.d. 25-04-2013

Onze normen en waarden hier in Nederland spoelen steeds verder weg en er is totaal geen respect meer bij de jeugd voor gezagsdragers. De jeugd van tegenwoordig vindt dat alles maar moet kunnen tegenwoordig. Terecht dat de politie dit niet over zijn kant laat gaan. En je kan ook wel stellen dat de ouders van dit meisje hopeloos falen in de opvoeding. Hoe haalt een kind van 15 het in haar hoofd om zulke dingen op Twitter te zetten! Volgens mij is er dan iets goed mis...
Mooie taak van de ouders om dit kind eens op de juiste manier respect bij te brengen! Kind is op 15 jaar al ontspoort moet je trots op zijn als ouders! Of zijn de ouders van hetzelfde kaliber als dit meisje? Twitter verwijdert, kind naar huis gestuurd! En dat was het??? Niet eens de ramen van het politie bureau moeten lappen? Ja zal indruk maken op zo'n kind, NOT! Nou ja ze kan weer stoer op school doen ging het toch om of niet dom schaap! Fijne toekomst gewenst en als je dit leest, nee stoer ben je in het geheel niet! Je staat voor je omgeving mooi voor joker!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten