vrijdag 12 april 2013

Bruidje blijkt allergisch voor sperma van haar man

De wittebroodsweken van een Amerikaans koppel zijn uitgedraaid op een ware ramp. Clara en Jeff, allebei 35, hadden tot hun huwelijksnacht gewacht om seks met elkaar te hebben. Tijdens de daad kreeg de bruid echter plots uitslag en ging haar lichaam opzwellen. Onderzoek wees inmiddels uit dat Clara allergisch is voor het sperma van haar kersverse man.
"Een enorm probleem, uiteraard", zegt Jeff. "Voor het overige was alles rozengeur en maneschijn, maar door die problemen tijdens het bedrijven van de liefde, kreeg ons libido een ferme deuk. De eerste tien maanden van ons huwelijk hadden we nog nauwelijks seks met elkaar".

Proteïne
Clara, die vreesde dat ze een geslachtsziekte had opgelopen, begon een kruistocht langs tal van gynaecologen en op het internet ging ze op zoek naar de oorzaak van het kwaad. Eén van de dokters bracht uiteindelijk uitsluitsel. Clara bleek allergisch voor een proteïne in het zaad van haar echtgenoot.

Remedie
Gelukkig bestaat er een remedie. De artsen moeten de 'schadelijke' proteïne opsporen en isoleren. Als dit éénmaal is gebeurd, moet de vrouw geleidelijk gevoelloos gemaakt worden voor de boosdoener. Het koppel ondergaat deze behandeling en de toestand is inmiddels al sterk verbeterd. "De allergische reactie is al fel verzwakt. Ik heb nu weer zin in seks", zegt Clara.

Bron: Opposing Views d.d. 12-04-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten