dinsdag 12 maart 2013

Wie kent deze dader van een zware mishandeling?

De politie heeft foto's vrijgegeven van de dader van een ernstige mishandeling in het martelmuseum aan het Damrak in Amsterdam. Een medewerker werd daar vorige maand door twee dronken mannen genadeloos in elkaar geslagen. Een van hen loopt nog vrij rond.

De mishandeling gebeurde op maandagavond 4 februari. Het slachtoffer was aan het werk in de souvenirshop van het Medieval Torture museum, een populaire bestemming onder met name toeristen. De 21-jarige medewerker hoorde hoe boven bij de kassa een vrouwelijke collega werd lastiggevallen door een stomdronken bezoeker. Hoewel hij bedreigd werd met een lege fles, wist hij de man toch naar buiten te werken.

De amokmaker kwam korte tijd later echter terug met een vriend. Met z'n tweeën vielen ze de medewerker aan. Daarbij werd die herhaaldelijk hard op zijn hoofd en in zijn gezicht geslagen. De mannen zijn daarna te voet richting de Dam gevlucht. De politie hield een van hen daar aan, maar er wordt nog gezocht naar de tweede. Hopelijk zijn er mensen die hem herkennen op de vrijgegeven bewakingsbeelden.

Weet u wie deze man is, bel de politie via 0900-8844.

Bron: De Telegraaf d.d. 12-03-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten