zaterdag 9 september 2017

Money Mistress houdt haar eerste Cashpointmeeting

Binnenkort organiseert Money Mistress een Cashpointmeeting. Dit zal in de regio Groningen plaatsvinden op diverse locaties en op diverse dagen. Voor jou als geldslaaf is het dan de bedoeling om zoveel mogelijk geld van je rekening te halen en aan Money Mistress te geven. Zorg dus voor een goedgevulde bankrekening en dat je Daglimiet zo hoog mogelijk is. Voor haar website kunnen er onherkenbare fotos of videos worden gemaakt. Vooraf dien je duidelijk aan te geven in je email of je dit wel of niet wilt.
Je krijgt tijdens zo'n Cashpointmeeting de mogelijkheid om Money Mistress in levende lijve te mogen ontmoeten en al je geld persoonlijk aan Haar te mogen overhandigen. Als dank mag je dan Haar laarzen of pumps kussen of misschien nog wel meer, bijvoorbeeld een drankje drinken of gaan shoppen (afhankelijk wat je te besteden hebt en of er fotos/videos mogen worden gemaakt).
Om hieraan deel te nemen stort je € 50,00 (Het bedrijf HSP zorgt voor de financiele afhandeling) en stuur je je meest recente bankafschrift met daarop het saldo en je naam duidelijk leesbaar naar: money-mistress@live.nl. Indien je geen PayPal-account hebt, dan kun je die hier gratis aanmaken.

Zodra Ik je betaling en bankafschrift heb ontvangen, krijg je van Money Mistress de datum en de locatie waar je je moet melden en verdere orders voor die middag.

Wat moet je dus doen?
- Indien je wilt deelnemen aan deze Cashpointmeeting en Money Mistress persoonlijk wilt ontmoeten, schrijf je dan in door vooraf € 50,00 aan Haar over te maken via PayPal
- Stuur Money Mistress een email via money-mistress@live.nl met daarin je naam, emailadres, telefoonnummer en hoeveel geld je aan Haar wilt geven en of je onherkenbaar op video/foto wilt en daarmee toestemming geeft voor publicatie op Haar website. Stuur tevens je laatste bankafschrift met daarop duidelijk je naam en banksaldo.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk van Money Mistress een uitnodiging voor de Cashpointmeeting.

Bron: www.money-mistress.nl d.d. 08-09-2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten