dinsdag 6 augustus 2013

DIEF: Jevon (Charley) Verveer (38) uit Almere


Onderstaand artikel plaatsen wij opnieuw omdat dit artikel om onduidelijke redenen (toch niet vanwege discriminatie want de feiten spreken voor zich) plotseling van onze site was verwijderd. Op bepaalde punten kan dit artikel derhalve gedateerd zijn.
Helaas zijn hierdoor een aantal reacties verloren gegaan. Derhalve kunt u opnieuw uw reactie plaatsen mocht deze verloren zijn gegaan. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


En wederom hebben we weer zo'n zwarte neger die niet met z'n poten van andermans spullen kan afblijven. En dit is hem dan hier op de foto. Dit keer gaat het om Jevon (Charley) Verveer (38) uit Almere.

Afgelopen donderdag 21 februari 2013 heeft hij in Wildervank een dure Samsung Galaxy S3 en een digitale camera van het merk Samsung gestolen.
Deze buitenlander is dan al 39 jaar (hij is geboren op 21 november 1975) maar woont nog steeds bij z'n moeder. Want werken wil hij niet. Nee, dan liever dingen jatten en doorverkopen vieze klootzak!
Waarom blijven ze niet gewoon met hun poten van andermans spullen af?
Maar nu, ruim 1,5 jaar verder op 30 juni 2014, is hij getrouwd met ene Tania Sangiorgi en ze wonen nu in Papendrecht. Helaas wist zij toen waarschijnlijk nog niet van de achtergrond van onze zwarte Jevon want anders ga je natuurlijk niet met zo'n loser trouwen. Zie voor de fotos hun Facebookpagina. Zelf heeft Jevon sinds maart 2015 ook weer een eigen Facebookpagina onder de naam Jevon Dongo.
Ook heeft hij slechts een zeer korte tijd gewerkt bij het callcenter van Eneco maar ook daar is hij op staande voet ontslagen omdat hij (vrouwelijke) klanten ongevraagd terugbelde en lastigviel. Dit hebben wij vernomen van een klant van Eneco en een woordvoerder van het bedrijf heeft ons dit ook bevestigd. Dus een gewaarschuwd werkgever telt voor twee.
Verder heeft deze lamlul nog een zoontje van 1,5 jaar die hij ook niet meer mag zien. (Vind je het gek met zo'n criminele 'vader')??

Zo ziet u maar weer. Het zijn altijd van die verrekte zwarte buitenlanders die slecht in het nieuws komen. Zijn het geen Marokkanen dan wel Turken of Antillianen. Discrimeren doen we niet maar de feiten spreken voor zich. En ze hebben het aan zichzelf te danken.

Om het politie-onderzoek niet te verstoren hebben we helaas niet alle gegevens van deze dief Jevon (Charley) Verveer uit Almere hier kunnen vermelden helaas.


130 opmerkingen:

 1. ik ken deze persoon wel., is idd een dief. die heeft ook een keertje bij mijn genoeg spullen gestolen(zoals geld, en sieraden)onder andere een goud armband die ik van mijn overleden oma gekregen heb., ik vind het goed dat jullie dat zo op internet heb gezet en ik hoop dat er niet meer slachtoffers komen door jevon verveer,(komt lief aardig over) maar pas op is echt een grote rat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die smerige soa heeft bij mij geld gestolen goud parfum en de psp van mn zoon.. toen hij weer onderweg naar huis eas met de trein, kwam ik erachter bekde hem op en zit hij gewoon te lachen.. aangifte gedaan ook!
   Jammer te horen dat hij nog steeds onmishandeld rond kan lopen!

   Verwijderen
  2. Ook ik ben de dupe geworden mijn buurvrouw had wat met hem ik had mijn goud van mijn moeder die overleden is bij haar gelegt om dat ik mensen bij mij over de vloer die ik niet vertrouwde dus legde het bij haar er van uit gaande dat het veilig lag bij haar maar helaas dus niet zowel dat van mij als van haar namd hij mee kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat jou moeder het overkomd dan voel je eens wat het ons doet en van mijn mogen ze je pakken bij de belastingdienst met al die tatoos die je zwart zet bij mensen en doe je niet 1 jaar maar al zeker 20 jaar dus belastindiest woord wakker hij is niet alleen zwart maar verdiend ook nog eens zwart boven op zijn uitkering

   Verwijderen
 2. zo triest om van mensen te stelen, ga werken voor je spullen niemand heeft recht om aan iemand anders de spullen te zitten zoals Jevon Verveer.
  Ik hoop dat genoeg mensen dit lezen dat die gast daar niet weer de kans voor krijg om mensen te bestelen.
  Zwak hoor,
  en wat ik dan ook van Anoniem lees dat hij dingen van hem of haar gestolen heeft dan doet hij dat vast veel vaker, als je zelfs een goude armband steel van iemand waar de persoon van overleden is dan ben je wel heel erg laag gezonken ik hoop dat Jevon Verveer zo gauw mogelijk word op
  gepakt en dat de politie hem te pakken krijg en hier niet zo mee weg komt, Groetjes Anoniem uit Den Haag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als die Jevon een lift wordt aangeboden op zijn eigen verzoek naar het station en degene die hem een lift geeft (die hem overigens wel kent en dus vertrouwt) moet even snel een boodschap doen, waarom is hij nadien dan plotseling vertrokken uit de auto en laat hij niets meer van zich horen?
  Bovendien is het ook raar dat dan plotseling alle spullen uit de tas van het slachtoffer zoals genoemd in het artikel zijn verdwenen. Dus dat kan er dan toch maar één zijn geweest?
  Die Jevon Verveer is niet te vertrouwen. Anders was hij netjes blijven wachten totdat het slachtoffer weer terugkwam uit de winkel of had hij even gebeld, maar om zo plotseling weg te gaan en niets meer van zich te laten horen dan neem je natuurlijk direct de verdenking op je.
  En trouwens, de camerabeelden van het betreffende winkelcentrum bevestigen het bovengenoemde verhaal. Daarop is verder ook niemand te zien die bij de auto is geweest, behalve die Jevon Verveer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Als dat zo zou zijn moeten jullie met bewijzen komen. Want ik weet precies wie hij is! Jullie praten onzin!" zegt een bekende van Jevon (of hij zelf), maar niemand praat onzin Jevon, je bent een dief en een leugenaar. Slap figuur! Ook ik ben slachtoffer van hem geweest. Aangiftes doen heeft geen zin. Hij is bovendien ook nog eens agressief. Heeft inmiddels vijf kinderen die hij allen niet mag zien. Zegt genoeg denk ik.

  Jevon echt zielig ben jij helaas zijn heel wat meiden er in getrapt maar geloof mij zo een rat als jou krijgt zijn shit wel. Vijf kinderen en die mag jij niet eens zien zegt genoeg over jou.

  We weten ook precies wie JIJ bent:
  http://badoo.com/nl/0146396559/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jij kan wel zeggen dat je jevon verveer kent en dat hij dat soort dingen niet doen,
  ik dacht hem ook te kennen,
  ik vermeld er even meteen bij dat ik niet de slachtoffer ben van de telefoon,
  ik ben jaren bevriend geweest met hem.
  hij kwam bij mijn thuis kent mijn ouders zelfs want woon ook in almere,
  ik kwam op mijn zelf te wonen en jevon verveer bleef bij mijn logeren,
  snachts moest hij in eens weg. omdat hij een zogenaamde telefoontje kreeg van zijn moeder, ik lag nog half te slapen en zei met mij slaperige hoofd is goed we bellen elkaar,
  en ik wou mijn siraden om doen, die ik altijd af doe met slapen, en jahoor alles weg ook echt alles zelfs mijn goude armband van mijn overleden oma wat ik al eerder aangaf in het andere verhaal, en geld over de 300 euro, ook weg.
  en niemand gaat mijn vertellen dat het pootjes heeft gekregen want jevon verveer is een bedrieger, nogmaals hij kwam bij mijn ouders thuis en alsnog flikt hij het, dus de persoon die heeft gezegd dat ze hem kent en weet dat hij soort dingen niet doe kan ze hand wel boven ze hoofd houden maar dat werk toch zeker niet bij mijn en vast ook niet waar de telefoon enz van gestolen is, ik hoop echt dat zoveel mogelijk mensen dit lezen en nergerns aan de pak kom. dat zal je een lesje leren om te stelen waar je zelf niet voor gewerkt heb

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een tijdje geleden zijn er bij mij uit huis sieraden gestolen. Aangezien er alleen bekende waren geweest ga je naar iedereen met een scheef oog kijken. Je vertrouwd je eigen "vrienden" niet meer. Nou mensen na het lezen van deze blog is alles voor mij heel helder geworden en hoef ik mijn echte vrienden niet meer wantrouwig aan te kijken. Heel toevallig is J Verveer toen ook bij mij thuis geweest. Jevon ik hoop dat je er rijk van geworden bent. Zielig figuur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jevon bah wat een eikel ben jij hoop dat jou wat gebeurd en dat het diep in je hart zal treffen geloof me ik vervloek je.
  ik had mensen in me huis die ik niet vertrouwde dus ik vroeg me buufje of het even bij haar mog een paar dagen later ging ik het weer halen en me buufje ging zoeken en zo merkte ze dat haar goud ook weg was wij keken me kaar aan en hadden onderling eigenlijk woorden en beschuldigingen .
  buuf je sorry maar dit geeft veel duidelijkheid voor ons allebei meneer jevon verveer dank je wel .
  voor mij weer een punt dat ik aan voel dat negers niet in je buurt moet hebben
  buufje sorry dat ik twijfelde aan je en voor mij ze echt op afstand houden eers ernesto en nu meneer vevon verveer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken jevon ook goed met zijn mooie praatjes bij mij is een tv gejat en alleen hij had de sleutel maar hij blijft zeggen dat jij het niet was. Hij wilde samen wonen alles ondertussen steelt hij de boel leeg. Idd woont bij ze moeder maakt overal kinderen eigenlijk gewoon te triest voor woorden. Kwam ook gewoon bij mijn moeder thuis. Dus girlss trap niet in zijn praatjes is gewoon een zielig geval

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, ik heb een tv van hem gekocht vvoor 400€ een aantal jaar geleden. Die zou hij goedkoop via een vriend gehad hebben. Maar na het lezen van deze Blog kan het bijna niet anders als dat deze gestolen is. Wat erg!

   Verwijderen
 9. Hou op schei uit.... ik zou deze blog al 7jaar geleden hebben kunnen schrijven (starten). Hij is dus nog geen steek veranderd en nog steeds te zielig voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Idd te zielig voor woorden is gewoon een stakker

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij denkt de dames makkelijk in te kunnen pakken met ze mooie praatjes. Als er iets te halen valt bij je wil hij samenwonen,trouwen,een kind. Hij gooit alles in de strijd om z'n slag te kunnen slaan. En zo te horen is het hem al aardig wat keren geluk helaas. Word tijd dat zo'n smeerlap eens goed gepakt word voor die vieze smerige schofterige hufter streken van hem. Kots kots

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze smeerlap nam zelfs meiden mee naar het huis met wie die zijn laatste kind had in almere en zeggen dat het gewoon een vriendin was
  Jevon jij bent echt de grootste stakker maar nu krijg jij je shit zoiets.heet Karma hahaha iedereen lacht je uit.sukkel die je bent bij welke.chick probeer je het nu heb medelijden met je moeder dat zij.zo een zoon heeft en je kinderen met zo een.vader

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat doet hij zo een beetje bij elke vriendin waar hij de sleutel van heeft van almere tot apeldoorn tot heerhugowaard tot amsterdam.

   Verwijderen
 13. Grappig.
  Ik was op zoek naar "Jevon" Verveer of inderdaad "mijn Charley" zoals zijn moeder hem altijd noemt.
  Mijn God wat moet die vrouw een zwaar leven hebben met zo'n jongen die maar niet het huis uitgaat.
  Zijn mobiele nummer 06-19293575 doet het nog steeds en is nog steeds door hem in gebruik.
  Na wat sms wisselingen werd ik gebeld door het nummer 06-53875788.
  Niet echt handig als je dit nummer op Google direct kan linken met het autobedrijf
  Expocar Trading, Langsom 36 in Amsterdam, 020-6153933.
  Zou "Jevon" hier "werken" of zijn het gewoon "vriendjes" van 'm? U kent dat wel: "matties".
  Mensen die nog geld tegoed hebben van "Jevon" zouden hier een mooi aanknopingspunt kunnen
  hebben.
  We weten inmiddels dat dat veel mensen zijn.
  Heel veel mensen.
  Dit soort connecties met criminele types zijn altijd goede reclame voor een bedrijf.
  Mijn vader zei altijd: "zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zeg u wie u bent."
  Wordt vervolgd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat toevalig! Javon is een personlijke vriend van mij ik zocht hem op facebook en kom hier terecht. ik ben het wel met sommige van jullie eens J is een klootzak en hoort van jullie spullen af te blijven! Maar waarom jullie stevan hier in betrekken vind ik een beetje naar. Stefan is een hard werkende Nederlandse jongen die niks met deze "neger" praktijken te maken heeft! Nu maken jullie stefan ook slachtoffer van javon's wangedrag . Javon woon nog bij ze moeder dus waarom zou hij dat ze handen vies maken in een garage? Hoewel hij vast handig is met zijn handen op andere plekken:p

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Weet je zeker dat je "Jevon" op facebook zocht?
  Hij heeft zijn pagina namelijk verwijderd. (geen idee waarom...)
  Wat goed dat je een persoonlijke vriend van hem bent, je kan mij dan vast wel vertellen waar hij uithangt.
  Hij staat ingeschreven op de Edestraat 51 in Almere bij zijn moeder maar daar is hij bijna nooit.
  Vorige week zaterdag zat Stefan met zijn "mattie" Jevon wat te drinken en heeft Stefan zijn telefoon aan Jevon gegeven zodat Jevon mij kon bellen en wat dreig smsjes kon sturen.
  Dit is niet handig van Stefan omdat EN zijn nummerweergave op AAN stond EN het nummer ook nog eens gelinkt is aan het autobedrijf Expocar Trading Amsterdam, Langsom 36 in Amsterdam.
  Je kan je dus afvragen of iemand die zo stom is als Stefan eigenlijk wel een eigen zaak mag hebben maar dat is een discussie op zich.
  Vanaf dat moment is Stefan dus deelgenoot van dit geheel en pas later toen hij in de auto terug zat realiseerde hij zich dat hij weer niet slim bezig was geweest en hij heeft mij echt 5 keer gebeld met wazige verhalen over dat ook hij slachtoffer is van Jevon's handelingen en dat hij Jevon helemaal niet goed kende.
  Inmiddels weten we wel beter.
  Ik heb Stefan van te voren laten weten dat ik dit allemaal zou gaan doen en toen hij nog met Jevon aan dat tafeltje zat met dat drankje was het nog een grote waffel.
  Je bent "tough guy" of je bent het niet moet Stefan gedacht hebben.
  Dus samengevat: als je op een zaterdagmiddag binnen een tijdsbestek van 1 uur tijd mij telefonisch en per sms bedreigt en ook nog eens voorliegt dan ga je er gewoon voor de volle 100% OP.
  Duidelijk zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Helaas ben ik ook slachtoffer van hem. Wat een klootzak is die gozer zeg! Ik voelde op een gegeven moment wel dat er iets niet goed was en dat blijkt nu helemaal wel. Wat een loser. Hij zal gestraft worden voor zijn daden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zou het verwijderen van dit artikel over Jevon niet hiermee te maken hebben?
  De juten volgen dit blog ook en ik heb een mail gehad die van hen afkomstig zou moeten zijn:

  Mevrouw Overdevest,

  Wilt u contact opnemen met de wijkteamrecherche Meer & Vaart, Politie Eenheid Amsterdam.
  Wij hebben een aantal vragen voor u.

  U kunt zowel telefonisch als per email contact opnemen.  Met Vriendelijke Groet,

  Fabio van Hooijdonk

  Hoofdagent van Politie
  Politie Eenheid Amsterdam - Wijkteamrecherchecluster
  Meer & Vaart/August Allebeplein - Backoffice
  Meer & Vaart 284, 1068 LE Amsterdam
  0900-8844

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ook ik ken hem en ook ik ben de dupe van zijn zogenaamde charmes. Dag ketting van mijn oma en mijn laatste boodschappen geld. Leuk hoor stelen van een alleenstaande moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij steelt waar hij kan en blijft ermee door gaan. Aangifte doen!

   Verwijderen
 19. Had ik geluk dat er niks te halen viel en slim was me portomonee te verstoppen. We'll stond hij eerder op als ik om iets te zoeken.daarna noooooit meer iets gehoord . En ook mooie praatjes trouwen kindjes enz

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo Allemaal,

  Een jaar geleden ben ik ook slachttoffer geworden van Jevon Verveer. Hij heeft toen mijn mobiele telefoon uit mijn eigen huist gestolen!!! Het is echt een eerste klas crimineel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nou nou dat jevon verveer nog steeds bezig is zeg! Inderdaad is het een vuile rat..hij heeft bij mij 9 jaar geleden ook heel veel dingen gejat en bij mij zijn leuke praatjes opgehangen..we hebben ook een dochter van 8 jaar nu samen waarvan hij helaas de vader van is..toevallig heb ik vandaag verteld wir haar vader is en wilde hem opzoeken maar heb er nu alweer spijt van..hij is dus geen ene steek veranderd en gaat gewoon door met zijn praktijken..hij zal nooit volwassen worden en ik waarschuw echt de mensen trap niet in zijn mooie praatjes!!! Jevon verveer..dat JIJ nog met jezelf kan leven zeg! Ik hoop dat ze jou een keer goed te grazen nemen en je oppakken..geen woorden meer voor!!! Pffff

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had zaterdag een date gepland met hem. Gelukkig werd ik op tijd gewaarschuwd Door zijn eigen vriendin terwijl hij zo genaamd vrijgezel was. Nu ik zijn achternaam weet kwam ik hier terecht. Pff blij dat ik mijn inboedel Nog hen en hem nooit ontmoet heb. Wat een engerd. ..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door zijn vriendin??? Wow ik mag hopen dat zij nu zijn ex vriendin is??? LOL...wat een loser

   Verwijderen
  2. .....date met wie? Volgens mij spoor jij niet! ik ben zijn vriendin en we hebben gewoon nog een relatie! dus die onzin wat jij loopt te verklaren! dus nee geen ex vriendin! gaan jullie alsjeblieft verder met jullie leven.....onzin allemaal!

   Verwijderen
  3. Nou, hij probeert ook al maanden met mij af te spreken. Dus zou zeggen: word wakker! En anders ben jij degene die niet spoort....

   Verwijderen
  4. Nou ik heb toch echt zijn vriendin aan de telefoon gehad die hij zelfs ten huwelijk had gevraagd met kerst vertelde ze. Ze gaf me zelfs zijn echte naam en daarom kwam ik hier terecht. Wie wil zijn vriendin dan nog zijn. Misschien had hij die ring wel van iemand gejat die hij haar gaf. Ff de datum eruit gekrast Enzo ze had zijn tagged profiel gekraakt en daardoor kwam ik met haar in contact. Daarna zette ze zelfs nog een foto van zijn aanzoek met haar op die pagina. Blijkbaar denkt ze dat hij nu echt zijn leven gaat beteren. Beide te triest voor woorden

   Verwijderen
  5. Hahaha deze gast vraagt iemand ten huwelijk zoals een normaal iemand je gewoon op date zou vragen. Niet normaal. ..ook mij heeft hij ten huwelijk gevraagd en ik weet dat ik niet de enige ben geweest. Gelukkig is het zover niet gekomen. Gewoon simpel googelen en je komt een hoop te weten....hij is al eens getrouwd geweest btw... daarnaast vader van iig vijf kinderen (erkend) maar als ik dit allemaal lees zijn het er vast nog meer. Geen contact met al die kinderen. ..en ja natuuuuuurlijk ligt dat aan al die vrouwen en niet aan meneer verveer. Ook grappig om te weten dat hij zelfs uit de schuldsanering is gezet want regels opvolgen kan hij niet. Dus die tienduizenden euros schuld wilt hij echt wel graag delen met zijn aanstaande hahaha. Omg zou er echt iemand nog intrappen? Om over zijn strafblad maar niet te beginnen. ...hoe heet zijn 'vriendin' want voor haar heb ik nog wel meer smeuige info. :-) groetjes charlotte

   Verwijderen
  6. Nee echt schatje ik hou van jou. Dit zijn allemaal jaloerse vrouwen die mij willen geloof mij. Ik wil met jou trouwen en een gezin krijgen meer wil ik niet. Ik wil zo graag een gezin samen met jou..je bent de beste. De mooiste...de liefste......bla bla bla en de allerdomste ja als je dat gelooft

   Verwijderen
  7. Hahaha dus toch een vriendin. Ik heb ook paar x afgesproken...had al mijn twijfels...sukkeltje

   Verwijderen
  8. Triest voor zijn vriendin. Als ik hem nu app moet je eens zien hoe snel hij komt. Meid neem deze gast nietserieus tenzij je kind 8-9 (hoever is de telling these days) van hem wilt en geen eigenwaarde heeft. Zijn moeder speelt het spel ook mooi mee...hoeveel verloofde vrouwen heeft zij inmiddels ontmoet?? hahaha niet normaal. Geen wonder dat de hele familie hem uitkotst.

   Verwijderen
  9. Laura Overdevest18 maart 2014 om 19:58

   Je zou eens met een ex van hem Iris Schoen uit Emmeloord moeten praten. Zij kon er ook maar geen genoeg van krijgen en staat nu met 3 kinderen van ieder van een andere vader te kijken. Ze heeft geen idee hoe haar leven zo'n zooitje is geworden. De meest verwarrende dag in Emmeloord? -> Vaderdag!

   Verwijderen
  10. Een jaar geleden, toen dit bericht is verschenen, had hij verkering met ene Dina. Wat een stinkend jaloerse kreng moest zijn volgens hem. Jevon is bij mij in huis geweest ook overnacht. Hij had zelfs mijn huissleutel en die heb ik terug gekregen. Er is niks gestolen, maar nu had ik ook niks :P. Als hij een kopie van m'n sleutel heeft zal mij niks verbazen. Deze meneer heeft waarschijnlijk ODD. Een persoonlijkheidsstoornis. Gewetenloos en agressief. Hij kan er niks aan doen..zielig.

   Verwijderen
 23. wuhahahahhaahhahahhahhahahaahahahahahaha BURN IN HELL JEVON

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Laura Overdevest7 maart 2014 om 19:33

  Er zullen altijd meiden zijn die willens en wetens in dit soort jongens blijven trappen.
  Het is zijn nog net geen loverboytoestanden maar het gedrag van de meiden is precies hetzelfde. Ze verdedigen de jongen in kwestie tot op het bot. "...hij heeft beloofd me niet meer te slaan, echt waar..." of "... jullie kennen hem niet zoals ik hem ken ..." en meer van dit soort prietpraat.
  Zonder dit soort meiden zou Charley zich gewoon bij zijn moeder thuis voor de TV zitten te vervelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groot gelijk heb je Laura

   Verwijderen
  2. Uiteindelijk komen ze er wel achter :-) en zo geweldig is hij niet..op geen enkel vlak..nou ja behalve het liegen hahaha daar is hij een meester in.

   Verwijderen
 25. Laura Overdevest7 maart 2014 om 19:35

  Je blijft je verbazen dat meiden hier in blijven trappen. Een beetje het loverboy syndroom. Gewoon de jongen in kwestie blijven verdedigen met teksten als "... hij heeft me geslagen maar hij heeft beloofd het noooit meer te doen..." of "... jullie kennen hem niet zoals ik hem ken...". Vrienden en familie worden aan de kant gezet voor dit soort jongens. Krantenberichten en documentaires genoeg. Er is vraag dat zeker, maar er is zeker ook aanbod.
  Kom maar op straks, met al die zielige verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Laura Overdevest13 maart 2014 om 19:37

  Ook wel grappig is deze link naar bovenstaande "agent" F.E.N. van Hooijdonk. Of moeten we zeggen "aannemer" F.E.N. van Hooijdonk?

  http://plusbedrijf.com/f-e-n-van-hooijdonk-amsterdam-0207794182

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook nooit meer wat gehoord van de 'politie' zeker?

   Verwijderen
  2. Laura Overdevest18 maart 2014 om 15:02

   Natuurlijk niet. Die Stefan Asaed van Expo Car Trading, het bedrijf wat binnenkort ter ziele is, probeerde mij nog "bang te maken" door mij de groeten te doen van "Pierre van Hooijdonk". Ongetwijfeld bedoelde hij onze aannemer F.E.N. van Hooijdonk die de zogenaamde mail die ik heb ontvangen van de politie Amsterdam heeft ondertekend. Stefan is niet de slimste maar dat wisten we al. Het aantal spelfouten in een paar zinnetjes is opvallend bij hem. Ook opvallend is dat pas na lang duwen en trekken hij wat info prijs geeft wat dan later een broodje aap blijkt te zijn. Charley zou volgens Stefan Asaed in Rotterdam verblijven bij een zogenaamde neef. Ook Stefan kan er wat van, draaien en liegen. Stefan's vader moet met pijn in het hart toezien hoe zoon Stefan de zaak naar de verdommenis helpt. Klanten blijven weg en dat kan ook niet anders. De beoordelingen als je Stefan Asaed of Expo Car Trading Amsterdam googlet doen hun werk. Stefan heeft het er allemaal voor over. Toch Stefan? Je bent "mattie" of je bent het niet. Hou vol jongen.

   Verwijderen
  3. Hij heeft niet eens een neef in rotterdam ...liar liar pants on fire

   Verwijderen
  4. Die Laura is gewoon jaloers omdat ze als prostituee niet betaalt is, ze heeft haar profiel op kinky.nl http://www.kinky.nl/?tsrch=1&q=laura het is gewoon inderdaad erg jammer dat je niet betaalt ben misschien in de toekomst vooraf geld vragen?

   Verwijderen
 27. Als zijn vriendin na deze correcte informatie nog steeds bij hem blijft heeft die meid echt een plaat voor haar hoofd! Hij heeft vast iedereen al ingepakt met zijn mooie praatjes. Want een helder denkend persoon zou het nooit opnemen voor iemand zoals hij. Denk eens na, wie heeft een gehele website met kloppende informatie door verschillende personen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en de helft staat er nog niet eens bij. Vast jonge naieve meiden die er intrappen. Wake up...hij is echt niks waard. Zelfs zijn moeder slaat hij dus waarom zou hij jullie dat niet aandoen?

   Verwijderen
  2. Laura Overdevest18 maart 2014 om 15:03

   Deze "meiden" willen gewoon wat aparts en dat hebben ze dan ook. De beste vrienden en familie worden opgegeven voor dit soort jongens en uiteindelijk eindig je dan als een ex van Charley Iris Schoen uit Emmeloord. Een paar kinderen van ieder een andere vader. De meest verwarrende dag in Emmeloord moet ongetwijfeld vaderdag zijn. Iris heeft nu nog steeds niet door waarom haar leven zo'n zooitje is geworden. Dit soort "meiden" missen het vermogen tot nadenken. Je kan het ze niet eens kwalijk nemen.

   Verwijderen
  3. Whoeiiiiiii vaderdag de meest verwarrende dag...ik pis in mijn broek

   Verwijderen
 28. Jevon vraagt iedereen ten huwelijk met kerst dus denk echt dat jij ff wakker moet worden..hij wilt een kindje met je alles doe maar straks jat hij de boel leeg....trouwen hij is al getrouwd geweest heeft veel kinderen en is en blijft een looser...maar meid geloof in je sprookje zolang het duurt ondertussen heeft hij er nog meer....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ze is idd nog bij hem. Hoe dom kan je zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nou ik weet niet maar zijn vriendin moet ff wakker worden als je dit leest ben je nou echt zo blind hij nam wijven zelfs mee naar het huis in almere met wie hij nu een zoontje heeft....en hij vraagt iedereen ten huwelijk en wilt een kind maken...weet dat veel meiden erachter zijn wie hij is alleen jij loopt met een blinddoek...je leest toch dat hij nog een date met een ander wilt...schijnbaar ben jij nu zijn onderdak en geldschieter let maar goed op je spullen ha haha....eigenlijk heb ik medelijfen met je omdat je het nog voor hem opneemt, maar laat ook zien hoe dom je bent als je al deze verhalen leest en nog in die sukkel geloofd...bij mij kwam die ook thuis en bij me moeder en kinderen maar had hem snel door wat een stakker het was....

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Laura Overdevest25 maart 2014 om 11:11

  "Anoniem 24 maart 2014 16:56

  Die Laura is gewoon jaloers omdat ze als prostituee niet betaalt is, ze heeft haar profiel op kinky.nl http://www.kinky.nl/?tsrch=1&q=laura het is gewoon inderdaad erg jammer dat je niet betaalt ben misschien in de toekomst vooraf geld vragen?".

  Ah... het "speldeprikje" van Stefan Asaed.
  En hoe WETEN we dat dit Stefan Asaed is?
  Tel het aantal spelfouten maar eens.
  "betaalt" verleden tijd met een "t", "niet betaalt ben" in plaats van "benT" en dit alles maar in een paar zinnen.
  This takes serious skill.
  We hadden al gezegd dat het een discussie op zich is of iemand met zo weinig vaardigheden wel een eigen zaak mag hebben.
  Maar weer een topprestatie van je Stefan! Je zaak Expo Car Trading nogmaals onder de aandacht te brengen.
  Google je naam of je zaak eens voor de aardigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Beste "Laura Overdevest",

  Inmiddels is er aangifte gedaan bij de polite, op verzoek van een ingeschakelde advocaten kantoor (GMW advocaten) wordt nu een dwangbevel uitgeschreven om uw IP adres te achterhalen bij de verschillende sites waar u actief bent.

  Zal het nog nader voor je uitschrijven, ga maar vooral verder met je "praktijken" de tijd zal het leren.

  Wetboek van Strafrecht

  Artikel 261
  1 Hij die opzettelijk iemands eer of goede naam aanrandt, door telastlegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven, wordt, als schuldig aan smaad, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie.

  2 Indien dit geschiedt door middel van geschriften of afbeeldingen, verspreid, openlijk tentoongesteld of aangeslagen, of door geschriften waarvan de inhoud openlijk ten gehore wordt gebracht, wordt de dader, als schuldig aan smaadschrift, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

  3 Noch smaad, noch smaadschrift bestaat voor zover de dader heeft gehandeld tot noodzakelijke verdediging, of te goeder trouw heeft kunnen aannemen dat het te last gelegde waar was en dat het algemeen belang de telastlegging eiste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laura Overdevest26 maart 2014 om 10:54

   Beste Stefan Asaed (want jij bent het gewoon)

   Let nou eens op je taalgebruik. Het is "ingeschakelD advocatenkantoor" en niet "ingeschakelDE".
   Net als dat "spannende" mailtje van zogenaamd van de politie Amsterdam afkomstig moest zijn van Fabio van Hooijdonk die achteraf een aannemer bleek te zijn is dit ook weer zo'n kinderlijk in elkaar geknutseld prutswerk.
   Het is inderdaadzo dat je anderen afmeet aan je eigen intelligentie en Stefan Asaed, we weten inmiddels dat je niet de slimste bent.
   Destijds heb je mij toen je samen met mattie Charley op een terrasje zat te chillen met je eigen mobiele telefoon 06-53875788 nog een beetje amateuristisch geprobeerd "bang te maken" en dat is niet zo slim als je en je nummerweergave dan aan houdt en dat nummer binnen no time was terug te voeren naar je louche bedrijfje Expo Car Trading in Amsterdam.
   Anderen gaan niet zo dom te werk Stefan, het zou zomaar kunnen dat ik telkenmale gebruik maak van elke keer een ander internetcafe zodat GMW Advocaten uit Den Haag mag zoeken tot ze groen zien. Ik stuur af en toe wel een bloemetje.
   Hou je me op de hoogte Stefan?

   Groetjes
   Laura

   Verwijderen
  2. LOL, smaad, daar ben jij wel mee bekend he Stefan? De pot verwijt de ketel...

   Verwijderen
 33. Laura Overdevest26 maart 2014 om 21:14

  Update:
  Omdat Stefan Asaed van Expocar Trading Amsterdam mij maar bleef uitdagen met zijn grote waffel heb ik zijn overkoepelende branche organisatie aangeschreven:

  From: Laura Overdevest
  Date: 2014-03-26 12:51 GMT+01:00
  Subject: verzoek informatie loket klachten inzake autobedrijf Expo Car Trading Amsterdam
  To: bemiddeling@bovag.nl


  Geachte dames, heren,

  Hiermede wil ik een aanvang maken het het opstarten van een klachtenprocedure
  tegen het bovenvermeld autobedrijf

  Expocar Trading Amsterdam
  gevestigd aan de
  Langsom 36
  1066 EW Amsterdam

  Hoofdlijn van de klacht is de grove dan wel onheuse bejegening welke direct/indirect lijken voort
  te vloeien uit verkeerde connecties van Stefan Asaed zijnde de persoon die aldaar de bedrijfsvoering doet en de dagelijkse leiding heeft.

  Graag zou ik van u vernemen op welke wijze dit dient te geschieden en bij welk loket
  ik hiervoor dien te zijn.
  Indien u mij hieromtrent wilt berichten ben ik u erkentelijk.

  Ik zie uw berichtgeving met belangstelling tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  L. Overdevest

  De autoreply/ontvangstbevestiging van de Bovag:

  postbus bemiddeling bemiddelingsbureau@bovag.nl via mail2.bemta4.messagelabs.com

  Ik publiceer deze emails hier even zodat Stefan Asaed er in ieder geval van op de hoogte is dat ik geen dingen zeg die ik dan vervolgens niet doe.
  Stefan Asaed is per email, zowel zakelijk als prive op zijn hotmail eveneens op de hoogte gebracht dat hij het binnenkort wat drukker krijgt met lastige vragen beantwoorden.

  Als het mij te lang duurt voordat ik wat van GMW advocaten hoor dan mail ik ze zelf ook nog wel even.
  Fijne dag nog Stefan!

  12:51 (7 minutes ago)


  Geachte mevrouw/heer,

  Hartelijk dank voor uw e-mail. Mocht uw correspondentie een verzoek tot bemiddeling bevatten, dan ontvangt u na 2 weken een eerste reactie van de medewerker die het dossier in behandeling heeft. Doorgaans zal dit eerder zijn.

  Betreft het een algemene vraag met betrekking tot de uitleg van de Algemene Voorwaarden BOVAG of de BOVAG garantievoorwaarden, dan krijgt u binnen twee dagen een reactie. Mocht u intussen telefonisch contact met ons willen opnemen dan kan dat natuurlijk ook. We zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur te bereiken via: 0900 269 22 68 (€ 0,35 pm)  Wij verzoeken u vriendelijk niet op deze automatische ontvangstbevestiging te reageren.

  Met vriendelijke groet,

  BOVAG Bemiddeling

  http://www.bovag.nl/


  BOVAG
  Postbus 1100
  3980 DC Bunnik
  www.bovag.nl

  e-mail: bemiddeling@bovag.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Laura Overdevest27 maart 2014 om 13:39

  Update: zoals verwacht was het verhaal van GMW advocaten een broodje aap. Stefan Asaed kijkt echt teveel films en denkt dat zijn leven ook een videoclip is.
  In ieder geval blijkt dus elke keer dat Stefan Asaed maar wat roept.

  Onderstaand nog even de mailwisseling tussen mij en GMW Advocaten van vanochtend.


  Geachte mevrouw Overdevest,

  Dank u wel voor uw bericht.

  Het is mij niet bekend waar "Anoniem" de informatie vandaan haalt dat GMW Advocaten hiervan een dossier in behandeling zou hebben. Voor zover ik kan nagaan, is dat niet het geval.

  Met vriendelijke groet,

  Sabine Swierstra,
  secretaresse


  Scheveningseweg 52
  2517 KW Den Haag/The Hague
  Postbus/PO-box 85563
  2508 CG Den Haag/The Hague
  Nederland/The Netherlands
  t +31 (0)70 3615048
  f +31 (0)70 3615400
  www.gmw.nl
  twitter.com
  linkedin.com


  Van: Laura Overdevest [mailto:overdevestlaura@gmail.com]
  Verzonden: 27 maart 2014 10:18
  Aan: info@gmw.nl
  Onderwerp: Laura Overdevest inzake Stefan Asaed Expocar Trading Amsterdam

  Geachte dames, heren,

  Op het internetblog waarvan bijgaand de link circuleren zowel mijn als uw kantoornaam.

  http://geenstijlblog.blogspot.nl/2013/02/dief-jevon-philip-verveer-37-uit-almere.html

  Degene die bij uw kantoor het dossier in behandeling heeft kan eventuele vragen
  rechtstreeks aan mij stellen waarbij gebruik kan worden gemaakt van dit emailadres.

  Met vriendelijke groet,

  Laura Overdevest

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Laura Overdevest27 maart 2014 om 22:53

  Opmerkelijk rustig is het nu.
  Geen grote waffel meer van Stefan Asaed.
  Geen smsjes meer van Stefan Asaed met spannende TV one liners.
  Geen tough guy talk meer zoals "kom dan met bewijzen, ik heb alles bewaard, je doet maar, ga zo door en je gaat eraan" en meer van die prietpraat.
  Stefan's vader moet inmiddels ook geel en groen van ergenis zijn over het gestuntel van zijn zoon.
  Hoewel de week nog niet helemaal om is was hij toch interessant. We geven Stefan Asaed het weekend even lucht om bij te komen. Vanaf maandag gaan we verder met duwen. Want een ding is zeker. Stefan Asaed weet waar Charley a.k.a. Jevon Verveer op dit moment is. Dat Stefan Asaed de hele tijd uit zijn nek kletst blijkt uit bovenstaand. Tot maandag dus Stefan!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Laura Overdevest30 maart 2014 om 23:30

  Nieuwe rondes nieuwe kansen moest Stefan Asaed van Expo Car Trading Amsterdam vanmiddag gedacht hebben.
  Stefan Asaed vond het nodig mij het nummer van het proces verbaal van zijn aangifte tegen mij te smsen. PV nummer 2013156560.
  Op de een of andere manier begrijpt Stefan Asaed maar niet dat als je een eigen zaakje hebt waarbij er buiten het zicht van iedereen activiteiten plaatsvinden die eigenlijk het daglicht niet kunnen verdragen je eigenlijk low profile moet blijven.
  Stefan Asaed vindt zijn ego echter belangrijker.
  Zoals al eerder gezegd denkt Stefan Asaed "je bent tough guy of je bent het niet".
  Net zoals de gebakken lucht van "agent F.E.N. van Hooijdonk" en GMW advocaten moeten we Stefan Asaed maar weer op zijn woord geloven dat er uberhaupt een PV met dit nummer is. Eigenlijk weten we het antwoord op die vraag al.
  Voor mij is nu het moment aangebroken om de fiscus maar eens attent te maken op de verkeerde connecties van de persoon Stefan Asaed en de daaruit voortvloeiende financiele transacties.
  Wie op een vrijdagmiddag laat of zaterdag voor de deur van Expo Car Trading gaat kijken ziet daar allerlei auto's uit een "bepaald segment" staan met dito figuren die daar in de zaak rondhangen.
  De geruchten die hardnekkig de ronde gaan over Expo Car Trading zijn "money laundering" u kent het wel, witwassen van gelden van dubieuze komaf.
  Eigenlijk is dit het tegenovergestelde van belasting ontduiking, men geeft juist veel meer omzet op. Door af te rekenen met de fiscus is het geld wat eerst een criminele achtergrond had opeens "wit" en "verklaarbaar".
  Expo Car Trading is hiervoor een perfecte dekmantel en bij de eerste controles van de fiscus zal al blijken dat de omzetten in geen verhouding zullen staan met het aantal verkochte auto's.
  Helaas heeft deze site geen mogelijkheden tot het plaatsen van bijlagen maar Stefan Asaed van Expo Car Trading krijgt van mij uiteraard zoals reeds bij de brancheorganisatie en GMW advocaten een nette email met bijlagen op zowel zijn zakelijke als prive mailadres.
  Er is een gezegde Stefan Asaed: als je geschoren wordt moet je stil zitten.
  Iets wat je maar niet wil snappen of waarvoor je je ego opzij wilt zetten.
  Je gaat hiervoor leergeld betalen. En niet alleen in de spreekwoordelijke zin des woords.
  Fijn weekend Stefan!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Laura Overdevest30 maart 2014 om 23:33

  Stefan Asaed zet zijn bedrijfje ook nog even "in the spotlights":

  http://www.autogarage.nl/bedrijf/40864/expocar-trading-1066ew-amsterdam/

  Reviews Expocar Trading Langsom Amsterdam
  Schrijf een review!
  stefanosas@hotmail.com op 20-03-2014

  Deze persoon pobeert info over jevon te krijgen die ik niet heb. Nu probeert zij op deze manier info over hem te krijgen. Dit verhaal is bij de politie bekent. Met vriendelijke groeten, Expocar trading

  We weten wel beter inmiddels Stefan.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. die Jevon is een ex van mij, vertrouwde hem voor geen meter, op deze site staan ook nog een aantal dingen over hem.
  http://www.bvog.com/?post=IDVV8FGILEQ5y1JvB

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Op zoek naar ip adressen? :-) ben benieuwd wat je er mee wilt bereiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laura Overdevest3 april 2014 om 12:25

   Haha, je bedoelt dat "anonieme" mailtje van Stefan Asaed van Expocar Trading en "GMW Advocaten"?
   Dat gebakken luchtverhaal is diezelfde week nog ontkracht en eveneens wederom een broodje aap gebleken.
   Stefan Asaed kletst pas echt letterlijk uit zijn nek.

   Verwijderen
 40. Nee ik bedoel de link hierboven die door een zogenaamde ex is geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Laura Overdevest4 april 2014 om 20:37

  Expocar Trading Amsterdam staat te koop! Zie bijgaande link:

  http://woningen-te-koop.aanbodpagina.nl/garagebedrijf-met-showroom-in-amsterdam-te-koop

  Iets zegt mij dat Stefan Asaed de verkopend makelaar niet heeft verteld van wat er allemaal in en met het bedrijf speelt, dus dat heb ik nog maar even voor hem gedaan. Doe ik graag Stefan!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Laura Overdevest6 april 2014 om 14:03

  Voor wie nog even wil lachen: Charley's wannabe CV waarbij van A tot Z alles bij elkaar is gelogen.

  http://www.jobselectie.nl/cv-jevon-verveer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OMG die heb ik nagenoeg in 10 min. voor 'm gemaakt lol:D

   Verwijderen
 43. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:29

  Ook met "Fabio" duidelijk een mattie van Stefan Asaed blijf je lachen:

  2014-04-01 21:29 GMT+02:00 Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529) :

  Beste mevrouw Laura Overdevest,

  Ik heb naar aanleiding van uw mail (10 maart 2014) even terug gekeken in mijn administratie. Ik wist namelijk niet zo goed meer waar onderstaande mail over ging. Echter kwam ik tot mijn verbazing uit op een blog http://jakobdevries.blogspot.nl/2013/08/dief-jevon-verveer-37-uit-almere.html
  Hierin wordt een aantal keer mijn naam genoemd en beweert u dat ik niet werkzaam ben bij de politie.
  Ik ben wel degelijk werkzaam bij de politie en verzoek u dan ook uitdrukkelijk om te stoppen met het plaatsen van persoonlijke gegevens van mijn persoon.

  Ik heb gezien dat u op de volgende tijdstippen mijn naam heeft geplaatst op de blog:
  18/08/2013 08:27
  13/03/2014 19:37
  18/03/2014 15:02
  26/03/2014 10:54
  Ik verzoek u vriendelijk doch dringend om deze reacties te verwijderen.
  U heeft mij in de vorige mail een link gestuurd. U beweert dat ik een aannemer ben van dit bedrijf, echter is dit mijn vorige priveadres. Ik vind dit een kwalijke zaak, ik geef u nu de kans om dit op te lossen. Wanneer u dit niet doet zal ik stappen ondernemen tegen u.

  Ik heb mijn eerdere email naar u ook verstuurd vanuit mijn hoedanigheid als politieambtenaar, met een geldig politie emailadres.
  De reden dat ik eerder contact met u zocht was omdat ik de zaak in behandeling had waarin uw naam werd genoemd. Ik wilde graag uw kant van het verhaal horen. Echter heeft u nooit contact met mij opgenomen, maar heeft u dit via een blog geuit.
  Graag wil ik deze mail toelichten in een persoonlijk gesprek.
  Als u mij wilt bellen kunt u dit doen op het volgende telefoonnummer: 0651321840

  Let op! Ik verzoek u uitdrukkelijk om deze email niet te kopieren naar de blog, zoals u eerder wel heeft gedaan.
  Gelieve ook mijn naam verwijderen op de blog: http://geenstijlblog.blogspot.nl/2013/02/dief-jevon-philip-verveer-37-uit-almere.html

  Met Vriendelijke Groet

  F.E.N. van Hooijdonk
  Politie Eenheid Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:30

  Van: Laura Overdevest [mailto:overdevestlaura@gmail.com]
  Verzonden: 01 april 2014 23:39
  Aan: Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529)
  Onderwerp: Re: Contact opnemen met Politie Eenheid Amsterdam

  Beste "Fabio",

  Je zal als het goed is "late dienst" hebben als ik het zo zie dus met 23.00 uur en een eventuele uitloop naar 23.30 uur zal je wel gevlogen zijn zoals dat heet.

  Op wat kleine schoonheidsfoutjes na spel je ook beduidend beter dan Stefan Asaed van Expocar Trading, een naam die
  ook een paar keer in je dossier zal voorkomen als het goed is.

  Wat je niet beter doet dan Stefan Asaed is je toonzetting. Het voert net even te ver om je te "quoten" maar als je je
  eigen mail terugleest zal je begrijpen wat ik bedoel.

  Het kan met Amsterdam te maken hebben of de Amsterdamse mentaliteit en omdat ik uit Utrecht kom kan het zijn
  dat dat elkaar een beetje bijt. Op zich iets wat ons contact niet in de weg hoeft te staan edoch als je hierop zou willen
  letten ben ik je erkentelijk.

  Je geeft aan dat je het kwalijk vindt dat je naam op een blog circuleert.
  Ik vind het eigenlijk nog veel kwalijker dat prive gegevens van Neerland's dienders gewoon op het internet te vinden
  zijn. Slordig is het juiste woord.

  Ik ben gewend dat de gemiddelde agent in Nederland niet in het telefoonboek is terug te vinden en er geen kenteken
  gegevens van een eventuele prive auto kunnen worden opgevraagd.
  Kan je aan mij aangeven hoe dit bij jou zo gekomen is Fabio?

  Vanuit mijn kant van de tafel bezien ben ik op zoek naar de hoofdpersoon van het blog Charley Verveer.
  Gaandeweg is ongevraagd Stefan Asaed van Expocar Trading op mijn pad gekomen.
  De omstandigheden waaronder dit is geschied heb je globaal kunnen teruglezen op het blog.
  Ook ongevraagd, no offence, was dat het geval met jouw email.

  Omdat ik, ook vanuit mijn opdrachtgevers, geacht wordt de regie op het geheel te houden, laat ik op het blog vooralsnog
  alles even zoals het is.

  Je emailadres en je dienstnummer doen het optisch goed, je taalgebruik doet me nog op diverse gedachten hinken.

  Plaats hierbij nog de context van de bedreigingen welke Stefan Asaed uit eigen beweging of in opdracht van Charley
  Verveer periodiek mijn kant op laat komen en je snapt waarom ik wat wantrouwig ben.

  Laten we een begin maken met de context van jouw dossier en in welke hoedanigheid mijn naam daarin voorbij komt.
  Ik weet niet of je dit dossier nog "onder je hebt" en hoeveel uren je hier nog in mag stoppen maar ik ben net zo benieuwd als jij.

  Met vriendelijke groet,

  Laura Overdevest

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:30

  2014-04-02 9:51 GMT+02:00 Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529) :

  Beste Laura Overdevest,

  Ik ben niet meer werkzaam bij het onderdeel die deze zaak in behandeling heeft gehad. U wordt in het dossier genoemd, aangezien u op het blog een aantal zaken hebt gezegd over deze twee heren.
  Mijn rol in deze is dat ik de behandeld rechercheur ben geweest. Ik verzoek u toch echt om mijn naam van deze blog te verwijderen, aangezien er onwaarheden over mij in staan.

  Ik ga er vanuit dat hiermee de zaak is afgedaan.
  Alvast bedankt voor uw snelle reactie.

  Fabio van Hooijdonk
  Politie Eenheid Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:31

  Van: Laura Overdevest [mailto:overdevestlaura@gmail.com]
  Verzonden: 02 april 2014 10:25
  Aan: Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529)
  Onderwerp: Re: Contact opnemen met Politie Eenheid Amsterdam

  Fabio,

  Ik heb het al eerder gehad over de details die mij aan het twijfelen hebben gebracht en ik
  ontkom er niet aan je nu toch even te "quoten" zoals dat heet.

  De kennissenkring van Stefan Asaed en Charley Verveer hebben een niet Nederlandse achtergrond.
  Mensen uit de Surinaamse en Turkse cultuur zijn bijvoorbeeld herkenbaar aan een zinsopbouw en het
  gebruik van lidwoorden die niet kloppen met de rest van de zin.

  Een voorbeeld bij mensen van Turkse komaf: dat huis, dit vraag, die kind.
  Ik heb diverse medeplichtigen van Stefan Asaed en Charley Verveer op het blog al meedere malen
  aangesproken op dit soort fouten.

  Waarom vertel ik je dit?
  Omdat je schrijft:
  "Ik ben niet meer werkzaam bij het onderdeel die deze zaak in behandeling heeft gehad."
  Het woordje "die" is niet helemaal op zijn plaats en het is ook een schoonheidsfoutje wat door een
  Nederlander gemaakt kan worden en zonder hier de schoolmeesteres te willen uithangen is dat
  wederom iets wat mij aan het denken zet.

  Daaropvolgend schrijf je "deze blog".
  Dit is redelijk Surinaams. Een Nederlander had "dit blog" geschreven.
  Als ik je foto's van het basketballen zo bekijk is de Fabio van Hooijdonk die ik daar zie 100%
  Nederlands.
  Het taalgebruik in je email heeft overeenkomsten met de eerdere berichten die ik heb mogen
  ontvangen.

  Je reply mail is nogal kort door de bocht en is niet ingegaan op de vragen die ik heb.
  Dit kan te maken hebben met dat je net wakker bent, focus en een short attention span maar
  ik wil ze wel beantwoord zien voordat ik ook maar 1 letter aan het blog wijzig.

  Daarom zet ik ze nog even op een rij voor je waarbij je zal zien dat er weer een vraag is bijgekomen:

  - hoe kan het dat jij als agent vindbaar bent via Google terwijl ik gewend ben van je collega's dat deze
  niet vindbaar zijn op n.a.w. en kenteken
  - hoe kan het dat je gisteren "late dienst" had en nu alweer achter je mailbox zit.
  (bij mijn weten heeft het politie apparaat niet iets als "remote access" zodat je van thuis bij je werk
  mail kan en voor zover ik weet is mij niet bekend dat een agent die de vorige dag een dienst heeft
  gehad van 15.00 - 23.00 de volgende dag gelijk weer een dienst van 07.00 - 15.00 voor zijn kiezen
  krijgt).

  Ik stel het op prijs dat je snel reageert maar het is niet de bedoeling dat je hele passages overslaat.

  Groeten,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:31

  2014-04-02 13:12 GMT+02:00 Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529) :

  Beste Laura Overdevest,

  Ik heb zojuist uw voicemail ingesproken.

  U kunt weer over de spelfouten beginnen, maar dit is niet de reden dat ik u mail. Ik maak uit uw verhaal een hele hoop aannamens op.

  Ik verzoek u dan ook nogmaals om het algemene politienummer te bellen.
  0900-8844. Dan kan ik u een aantal zaken duidelijk maken. Mijn werktelefoonnummer heeft u inmiddels al gekregen.

  Ik heb niets met deze twee heren te maken, anders dan dat ik de behandelend rechercheur ben geweest.
  Ik ervaar het ook als zeer storend dat u mij blijft noemen en prive gegevens van mij plaatst.
  Ik ben u geen uitleg schuldig over mijn werktijden, maar ik kan u verzekeren dat wat u daar beweert niet klopt.

  De reden dat u mij kunt vinden op internet, komt door mijn achtergrond met basketbal.
  Als u zekerheid wilt bel gewoon het telefoonnummer wat ik zojuist heb genoemd, dan wordt een hoop duidelijk.

  Met vriendelijke groet,

  Fabio van Hooijdonk
  Politie Eenheid Amsterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Laura Overdevest14 mei 2014 om 19:32

  Van: Laura Overdevest [mailto:overdevestlaura@gmail.com]
  Verzonden: 02 april 2014 15:04
  Aan: Hooijdonk, F.E.N. van (Fabio) (AML34529)
  Onderwerp: Re: Contact opnemen met Politie Eenheid Amsterdam

  Ik zou je het volgende willen voorhouden Fabio.

  Je krijgt van mij het voordeel van de twijfel maar ik ben het niet eens met je argumentatie over je gegevens die op een blog circuleren.
  Nog steeds is je vorige prive adres op google te vinden, m.i. is dat gewoon openbare informatie.

  Alles wat bij mij door de brievenbus fysiek op de deurmat valt is eveneens van mij.
  Kennelijk heb je je vrij gevoeld mij een email te sturen met daarin nog wat detail gegevens waarvan je achteraf misschien het idee hebt gekregen dat dat niet zo handig is geweest.
  Het maakt geen verschil of je zelf je email gegevens de ether in slingert of dat ik iets wat ik van een ander krijg aangereikt gebruik als tekstuele invulling op een blog of ander forum.
  Bij je email stond niet expliciet vermeld "niet publiceren".
  Of de mail nu bij mij in mijn inbox ligt en ik hem hier op verjaardagen aan iedereen laat zien of dat deze leesbaar is op een forum.
  Ik zie het niet.

  Het enige wat ik voor je kan en wil doen is een rectificatie plaatsen dat ik je n.a.v. aanvullende info toch beschouw werkzaam te zijn in de functie van agent.
  Voor de rest staat er op het blog niet iets wat je carriere zou kunnen schaden.
  Als je hier intern wat gedoe mee hebt gekregen is dat wellicht een ander verhaal, laat me dat even weten mocht het het geval zijn.

  Verlies s.v.p. niet uit het oog dat ik op zoek ben naar Charley Verveer en dat een Stefan Asaed en ook een Fabio van Hooijdonk bijzaken zijn waar ik niet om heb gevraagd.
  Hoe graag jij en Stefan Asaed het ook willen, ik laat een ander niet bepalen of ik links of rechtsaf ga.

  Groeten,
  Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Dus geen auto kopen bij expocar trading.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Jevon woont in papendrecht bij zijn "vriendin" tanja en haar 3 dochters. En gaat maandag trouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Heeft hij vast goed geregeld. Hij hoopt zo van zijn schulden af te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laura Overdevest4 juli 2014 om 11:08

   Om je te bescheuren toch eigenlijk? Bij die Tanja zal geen enkel kind van dezelfde vader zijn dus dit (Charley/Jevon) kan er ook nog wel bij. Na ongeveer een maand gaat het beginnen voor Tanja. Deurwaarders, nog meer deurwaarders, andere vage lieden die nog geld krijgen van Charley. Iemand hier die Tanja wat beter kent?

   Verwijderen
  2. Laura, hoe betrouwbaar zijn jouw reacties / informatie?

   Verwijderen
  3. Laura Overdevest5 juli 2014 om 21:45

   Beste "anoniem",
   Er zijn nogal wat onderwerpen de revue gepasseerd hier.
   Geef even aan welke reacties en info je bedoelt.
   In ieder geval sta ik hier met mijn eigen naam en toenaam, emailadres en contactgegevens op.
   Het emailadres van de agent Fabio van Hooijdonk zijn eveneens "authentiek".
   Hoe betrouwbaar wil je het hebben?

   Verwijderen
  4. Dat heb ik gezien en dat vind ik erg interessant, vroeg me gewoon af hoe jij er zo in betrokken bent geraakt.

   Verwijderen
  5. Laura Overdevest7 juli 2014 om 15:23

   Beste "Anoniem", dat gaat gaandeweg helemaal vanzelf. Ik haal uitstaande bedragen op en zo heb ik een map op mijn bureaublad met Charley Verveer. Als je gaat "graven" kom je van alles tegen over de persoon in kwestie maar ook rondom die persoon. Als een zaak wat langer duurt, of zoals in dit geval, iemand echt niet gevonden wil worden omdat hij op de loop is voor deurwaarders en andere incasseerders dan krijg je vaak te maken met allerlei info over personen die raakvlakken hebben met de gezochte. Denk hierbij aan Stefan Asaed van Expocar Trading waarover heel veel te ontdekken viel maar ook de politie functionaris F.E.N. van Hooijdonk (Fabio) die een nogal knullige manier van werken heeft wat ik hem ook heb duidelijk gemaakt en wat iedereen hier heeft kunnen lezen. Mocht je nog specifieke dingen willen weten vraag gerust.

   Verwijderen
  6. Mevrouw Overdevest, hebt u de fiscus nog ingelicht over Expocar Trading en Stefan Asaed?

   Verwijderen
 52. Laura Overdevest16 juli 2014 om 23:20

  Jazeker Anoniem.
  Ik ben een van de weinigen hier die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.
  Ik heb alleen niet de regie over het tijdsbestek waarbij ze bij Stefan Asaed van Expo Car Trading zullen aankloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. en is jcp verveer nu happily married?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn nu zo'n twee maanden verder. Meestal begint dan het balletje te rollen en komen de eerste brieven binnen van deurwaarders en krijg je mensen aan de deur die ook nog wat recht te zetten hebben met 'm. Als je dit verstaat onder happily married dan is het antwoord: ja.

   Verwijderen
  2. tania sangiorgi en ze hebben samen een fb pagina: jevonentania sangiorgi. inderdaad getrouwd, zij heeft zo te zien twee kinderen.

   Verwijderen
 54. Dames en heren, Laura overdevest moeten jullie ook niet vertrouwen!! als je haar(als het wel een zij is), de info niet geeft die ze wel geeft, kan ze heel vervelend worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ze moet zich met zich zelf bezig gaan houden dan met andere mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Laura overdevest komt aandacht tekort.......en wat dan nog als Jevon deurwaarders aan de deur krijgt. Os toch niet jouw probleem. Je moet je gewoon met je eigen zaken bemoeien. Als je zonodig in de picture wilt staan....word pornoster......kom je genoeg op tv en dvd. ....maak je een realitysoap net als bobbi Eden.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Waauw bizar dit. Heb een tijdje terug een date met hem gehad na een aantal weken conctact via app. Wat een leuk jongen dacht ik haha. Maar getrouwd en gescheiden(zegt hij), 5 kinderen, maakt t allemaal wel iets minder intressant haha. Maar goed, toch contact blijven houden. Bleef gewoon zo'n onderbuikgevoel houden, ergste wat ik kon bedenken was dat ie (nog)) niet gescheiden was. Dit had ik niet verwacht haha. Maar ben er blij me!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en hij zat toen nog midden in zijn wittebroodsweken... aaaaaah die arme Tania! Op zich klopt het wel dat hij gescheiden is, dit is natuurlijk niet zijn eerste (en vast niet zijn laatste) huwelijk.

   Verwijderen
 58. Zohee die Tania Sang is niet de magerste. Gelukkig is er altijd vraag en aanbod. Maar je blijft je soms verbazen over de wetten van de natuur.
  De "dames" die hier zo emotioneel op mij reageren zijn al veel te lang in het kringetje van foute jongens en loverboys blijven hangen. En ze krijgen er maar geen genoeg van zo te zien. Mochten jullie je afvragen waar die stress vandaan komt dan heb ik wel een idee. Jullie ouders kunnen erover meepraten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij oordeelt te snel. Je research is te achterhaald. En nog verkeerde bronnen ook. Heb hier genoeg bewijzen liggen met jouw duivelse kant, Misbaksel.

   Verwijderen
  2. Maar je post het hier niet want je heb niet zoveel. Toch? Bespaar me je slap ge-OH van "ja... het zou wel kunnen ... maar ik doe het niet...". Helemaal in de lijn van het jezelf voor de gek blijven houden gedrag met foute jongens. Alles wat ik hier gepost heb is verifieerbaar. Stefan Asaed van Expocar Trading? Nu koest en in z'n mand. Fabio van Hooijdonk politie Amsterdam Amstelland? Heeft ook eieren voor z'n geld gekozen. De banen liggen niet voor het oprapen en als de B van Beoordeling weer in de maand zit is je naam wat op een blog circuleert lastig uit te leggen. Veel concreter dan de publicatie over Tania Sangggg in een Staatscourant kan je het niet krijgen toch? Dus kom eens met wat concreets en let even op je taalgebruik. Schelden op een forum roept vragen op over je opvoeding.

   Verwijderen
  3. Deze liggen al op bureau Amstelland, schat! Dus ik hoef ze hier niet te plaatsen.

   Verwijderen
 59. Hilarisch. Als je googlet Tania Sangiorgi Papendrecht dan stuit je gelijk op een bericht in de Staatscourant 2013: "Bij de beschikking van de rechtbank te Rotterdam d.d. 6 februari 2013 te Rotterdam is de echtscheiding uitgesproken tussen mevrouw Tania Sangiorgi, wonende te Papendrecht en de heer Cesar Augustu Mujica Villamar, zonder bekende woon/verblijfplaats binnen en buiten Nederland. Zo te zien was dit ook al geen "hoogvlieger". En nu in 2014 al weer een nieuw "avontuur". Ja waarom ook wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Het enigste wat ik kan zeggen laura laat het lekker is verspilde moeite boeiend wat hij verder doet! Dat die Tanja nou zo een domme koe is om met hem te trouwen hij heeft eerst iedereen gevraagd voordat hij bij haar kwam, maar schijnbaar had zij ook een vad er voor haar koters nodig en deze heeft geen rooie cent en gaat ondertussen gewoon Door met zijn shit.....Ik was bij hem in Almere geweest en hij maar zeggen dat hij samen een huis huurde met een goeie vriendin totdat ik de foliumzuurpillen op het aanrecht zag staan, maar nee het was niet van hem ik wilde weggaan en hij hield me tegen totdat ik hem bijna een ram op ze bek gaf ik ging naar de auto waar hij zowat voor ging liggen want hij woonde niet met zijn vriendin maar een vriendin......ik zei dat hij ziek was in ze kop misselijke man...Zo nou Tanja veel succes ermee ondertussen date hij verder om te kijken waar weer wat te halen valt en werken kent hij niet dus als hij zegt werkt als portier bij de deur nou schat dan is hij aan het daten....en Laura laat die gast is verspilde tijd jij weet wel beter en dat hun zo dom zijn��

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Het is geen moeite, het is inmiddels puur amusement geworden!
  Een reageerder hierboven nam het woord "realitysoap" in haar mond en ik had het
  niet beter kunnen verwoorden.
  Als moeder ben je het aan je kinderen verplicht ze een onbezorgde jeugd te geven en
  niet jezelf elke keer op de eerste plaats te laten komen door van de ene ellende naar de andere te hollen.
  In dat huis zal het 1 grote stressput zijn en het is zielig voor die kinderen die nergens om hebben gevraagd maar gewoon elke dag alles mee moeten krijgen.
  Popcorn anyone?

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Gelukkig door alle reacties ben ik op tijd. Ik had namelijk voor kerst met hem afgesproken. Helaas kost me dit nu waarschijnlijk een huwelijksaanzoek haha. Thanxx allen! En voor de gene die nog gaan volgen Good Luck!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even een stapje terug nog: hoezo heb je dan uberhaupt overwogen een keer iets met 'm af te spreken. Als je je aangetrokken voelt tot dit soort types uit deze categorie dan heb je een structureel probleem mijns inziens.

   Verwijderen
 63. Laura heb jij nou echt niks te doen ik lees het en zie overal jou commentaar staan heb jij wel een leven? Je houdt je er zo mee bezig misschien ergens jaloezie hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is af en toe wel lachen om te zien wat er aan plebs en proleten reacties bij komt af en toe.
   ABN gaat er helemaal uit vanaf jouW generatie. Jij schrijft zeker ook "me fiets me scooter en hem huis"? Mocht je je straks afvragen waarom die sollicitaties niet lopen dan heb ik wel een idee.

   Verwijderen
  2. Heeft u al eens contact gehad met zijn ex Dina?

   Verwijderen
 64. Meid we houden niet allemaal zo van roddelen als jou.....en jou Nederlands is perfect toch het is ook het enigste wat jij kan schrijf een boek hierover!!!! Heb je wat te doen inplaats van je hiermee bezig houden volgens ons heb jij echt niks te doen. ...dagggggg Laura oftewel mevrouw Overdevest. ..

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Laura is gewoon een domme kk hoer....ik heb inmiddels achterhaalt wie het is......ze is teveel bezig met anders mans zaken wat dr niks aangaat en dr feiten kloppen ook van geen kanten.....teveel praatjes......klap op dr bek moet ze krijgen.......dom wicht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als jij mij kan vertellen wie het is..... Ben je mijn eeuwige held. Ik ben al heel lang op zoek naar haar. Is er een mogelijkheid om mij dit anoniem te vertellen?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
 66. Ik ken deze gast! Heb kort met hem gewerkt toen ik nog als uitsmijter op rembrandtplein in Amsterdam werkte. Daar werkt hij sinds 2012 ongeveer nie meer. Hij heeft een strafblad wegens poging tot moord nadat hij een jongen finaal in elkaar gerost heb. Er was altijd wat met die jongen. Geldproblemen, ruzies of inderdaad zogenaamde jaloerse vrouwen. Ben blij dat hij opgerot is. Ik weet dat die toen der tijd ene maud uit limburg bedroog met ene Esmee uit Amsterdam geloof ik. Allebei te jonge blonde meiden die hij vast ook met ellende en een soa heeft achtergelaten.Hij gebruikte die griet zodat hij in Amsterdam kon slape en zo niet diep in de nacht meer terug naar mama in almere moes. Erg triest allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Beste VMBO'ers,
  Mijn NAW is gewoon bekend bij agent Fabio van Hooijdonk.
  Stefan Asaed van Expo Car Heling moet dit zo aan hem kunnen vragen.
  Fabio heeft alleen intern een hoop gedoe gehad over zijn ID wat hier op dit blog rondging en uiteindelijk toch maar voor zijn dienstbetrekking gekozen.
  Charley heeft een nieuw FB account onder "Jevon Dongo".
  Dongo is de naam van het wezen wat hem gebaard heeft.
  Op zich is het wel lachen als je even snel over zijn profiel heen gaat.
  Poserend bij auto's waarvan hij nog het ventieldopje niet kan betalen.
  Er moet een striptekenaar zijn die hem elke ochtend weer opnieuw tekent.
  Tot snel maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hallo laura,

  Ik ben een hele goede vriend van Jevon.
  Heb alles gelezen en moet gewoon lachen om jou dat jij je zo bezig houdt met Jev.
  En merk ook dat jij totaal geen respect hebt voor zijn moeder die jij als wezen beschrijft........ Je praat en lult over een ander maar zelf ben je geen haar beter.
  Maar als je een gesprek wilt aangaan met mij wil ik best met je afspreken. Kijken wat je te zeggen hebt over Jevon. En verder boeit deze hele blog mij niet en zal Jevon ook zeker niet laten vallen.
  En nog even op dat verhaaltje van meneer de uitsmijter die met Jevon heeft gewerkt.........over dat poging tot moord! Weet niet waar je dat leuke verhaal vandaan hebt gehaald maar ik werk voor politie regio zuid holland en Jev heeft nooit iemand proberen te vermoorden en dat staat nergens vermeld! Dus als je met informatie wilt komen moet je wel met het goede komen en niet zomaar dingen uitkramen! Mevrouw Overdevest .......een hele fijne moederdag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, nog een "agent".
   Voor het contrast met de rest van het Breezer publiek hier zou ik zeggen.
   Neem even voordat je de grote broek aantrekt contact op met je voorganger Fabio van Hooijdonk en vraag hoe het hem intern is bevallen na zijn emotionele uitspatting hier op het blog.
   Ook hij kon zijn ego niet in bedwang houden en als je inderdaad alles gelezen hebt dan heb je kunnen zien dat ik Fabio en zijn ego van links naar rechts gepoeierd heb.
   Ik heb geen idee wanneer jouw B van Beoordeling weer in de maand zit maar bij Fabio waren ze niet aan het juichen.
   Hijzelf ook niet trouwens, hij is angstvallig stil.
   Mocht je onverhoopt niet bij het korps Zuid Holland Zuid werken en dus niet intern kunnen contacten met Fabio:
   F.E.N van Hooijdonk Hooijdonk, dienstnummer AML34529, en natuurlijk zijn mailadres: fabio.van.hooijdonk@amsterdam.politie.nl
   Laat me even weten hoe je gevaren bent.

   Groetjes
   Laura

   Verwijderen
  2. Gaat wel goedkomen met jou, Laura! Ik ben al dichterbij dan je denkt.

   Verwijderen
 71. En wij lachen ons rot om jou mevrouw overdevest!
  Whuahahahahahahahahahhahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Hij is nog eens ook heel klein geschapen, hij is en kruimeldief!!!
  ik ben zelf een negerin ik heb hekels aan negers gekregen door hem, ik ga nu lekker na Marokkaanse mannen die hebben lekkere grote pikken, waar deze neger jaloers op is!! Nooit meer negers voor mijn ze zijn toch lelijk en klein geschapen en kleine kruimeldieven,mocros dat zijn echte mannen die betalen voor vrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ashna, parkwijk almere, mahahahahaha schattig appartementje was dat

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @ anoniem 08 mei 2015 10:13 a.k.a. de wannabe agent van het korps Zuid Holland Zuid:
  We zijn 10 dagen verder inmiddels.
  Laat ons even weten of je nog contact hebt kunnen leggen met F.E.N. (Fabio) van Hooijdonk van het korps Amsterdam Amstelland.
  Het kan zijn dat hij er al niet meer werkzaam is of dat de schrik er bij hem goed inzit na de "reprimande" van destijds waardoor hij liever niet op email reageert.
  Probeer anders zijn mobiele werknummer nog even: 0651321840.
  Na je bericht van 08 mei met zoveel stoere taal zijn we hier best benieuwd.

  Groeten,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 75. @ "anoniem 8 mei 2015 10:13 uur"
  We zijn inmiddels een aantal weken verder.
  Zoals altijd met types zoals jij en een grote waffel is het tot nu
  toe radiostilte gebleven.
  Voor de zekerheid geef ik je nog even Fabio's mobiele werknummer:
  06-51321840.
  Niks staat je nog in de weg even contact met 'm op te nemen.
  Dat je een kleurtje hebt wil nog niet automatisch zeggen dat je "gangsta"
  bent.

  Groeten
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Tania's ogen zijn eindelijk geopend ze is zijn escapades zat en hem het huis uit gezet, en heeft alweer een relatie met ene Bianca Hartog!!!
  Tania ik ken je goed al van kinds af aan ik zou een moord doen voor een vrouw als jou!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Zijn er mensen die op dit moment nog contact met hem hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Zijn er mensen die op dit moment nog contact met hem hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Zijn er mensen die op dit moment nog contact met hem hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 80. http://lauraoverdevest.blogspot.nl/

  Iemand?

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Iemand nog wat vernomen van Jevon?

  BeantwoordenVerwijderen